Evenimentul Zilei > Actualitate > FIICA Simonei Gherghe a ajuns deja VEDETĂ. Ana și-a ECLIPSAT celebra mamă în direct pe micul ecran – VIDEO
FIICA Simonei Gherghe a ajuns deja VEDETĂ. Ana și-a ECLIPSAT celebra mamă în direct pe micul ecran – VIDEO

FIICA Simonei Gherghe a ajuns deja VEDETĂ. Ana și-a ECLIPSAT celebra mamă în direct pe micul ecran – VIDEO

Simona Gherghe este cunoscută, printre altele, pentru frumusețea sa, fiind una dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare TV din România. Totuși, în timpul uneia dintre edițiile emisiunii pe care faimoasa jurnalistă le prezintă, atenția s-a îndreptat asupra fiicei ei, Ana Georgia.

Fiica Simonei Gherghe tocmai a făcut un pas mare și a spus primul ei cuvânt, așa cum a anunțat chiar jurnalista, joi, pe rețeaua de socializare Instagram.

Ca în cazul oricărui copil, ambii părinți au stat cu sufletul la gură pentru a vedea ce va zice pentru prima dată micuța: „mama” sau „tata”? Simona Gherghe a dezvăluit pentru fanii ei că Ana Georgiana a spus „tata”, dar jurnalista nu are niciun motiv să se îngrijoreze.

În timpul unei ediții a emisiunii „Acces Direct”, prezentatoarea le-a arătat și telespectatorilor imaginile, iar, pentru câteva momente, fiica și-a eclipsat mama.

„Mama, da? Nu, glumesc, zice tata. O să spună şi mama la un moment dat. Mă laud şi eu cu ce am”, a glumit jurnalista.