Fiica lui Michael Jackson RUPE TĂCEREA. Ce i s-a întâmplat MARELUI ARTIST. CRIMINALIȘTII AMERICANI SUNT BULVERSAȚI

Fiica lui Michael Jackson RUPE TĂCEREA. Ce i s-a întâmplat MARELUI ARTIST. CRIMINALIȘTII AMERICANI SUNT BULVERSAȚI

Paris Jackson, fiica celebrului Michael Jackson a acordat un interviu pentru celebra revistă Rolling Stone Magazine în care a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare. Tânăra de 18 ani, este convinsă că moartea celebrului star pop a fost pusă la cale și doctorul care i-a administrat supradoza de medicamente a fost doar un pion într-un joc de șah mult mai mare.

"Din când în când mai lăsa să se înțeleagă că sunt oameni care vor să-i facă rău și care îl urmăresc. La un moment dat chiar a zis că îl vor ucide într-o zi. Oricum e destul de evident și toate cele întâmplate indică o singură direcție. Sună ca o teorie a conspirației sau mai știu eu ce mizerie, dar toți fanii adevărați și toți cei din familie știu acest lucru. Totul a fost pus la cale și tătăl meu a fost ucis" a declarat tânăra de 18 ani.

Paris avea doar 11 ani în 2009, atunci când Michael Jackson a murit din cauza unui stop cardiac cauzat de o combinație de medicamente. Tânăra care are acum 18 ani consideră că doctorul Conrad Murray este doar unul dintre vinovați.

"Voi căuta în continuare dreptate, dar e ca un joc de șah. Vreau să joc acest meci de șah în cel mai corect mod, iar asta e tot ce pot să spun acum" a mai dezvăluit fiica celebrului cântăreț, titrează digi24

Ne puteți urmări și pe Google News

De la moartea tatălui ei, viața adolescentei n-a fost lipsită de probleme. A avut probleme cu drogurile, a încercat de mai multe ori să se sinucidă și a fost violată de un "bărbat mult mai în vârstă" când avea 14 ani.

"Nu aveam deloc încredere în mine, mă uram și am încercat să-mi fac rău de mai multe ori pentru că simțeam că nu fac nimic bun și că nu merit să trăiesc" a detaliat Paris, care a reușit să treacă peste probleme după ce a petrecut o lungă perioadă de timp la o clinică de dezintoxicare din Utah.

"Practic, ca și persoană, este la fel ca tatăl meu. Singurul lucru diferit la ei e vârsta și faptul că Paris e fată. Sunt asemănători în toate punctele forte și în toate slăbiciunile. Paris pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face. Emoțiile ei sunt atât de puternice încât de multe ori chiar îi întunecă judecata" a fost caracterizarea pe care i-a făcut-o Prince, fiul cel mare al lui Michael Jackson.