Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Dincă a confirmat! Cazul Caracal se complică. Dezvăluiri bombă la DIICOT
Fiica lui Dincă a confirmat! Cazul Caracal se complică. Dezvăluiri bombă la DIICOT

Fiica lui Dincă a confirmat! Cazul Caracal se complică. Dezvăluiri bombă la DIICOT

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit, miercuri, la DIICOT că împreună cu vecinul său, Ștefan Risipiceanu, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie.  

Dincă a mai afirmat că Luiza a fost ținută mai multe zile în casă, adăugând că le-a omorât de furie pe cele două adolescente. Se poate spune că fiica criminalului confirmă ipoteza că în afară de tatăl său și alte persoane ar fi violat-o pe Luiza, în Casa Groazei.

În luna august, într-o emisiune televizată, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, făcea mai multe declarații legate de vecinul lui Dincă. Ea afirma că atunci când a trecut prin fața casei tatălui său a văzut ieșind din curte două persoane.

„Nu aveam de unde să-i cunosc pentru că eu nu am copilărit acolo. Era o persoană mai înaltă, una mai scundă, cel scund avea o plasă în mână. I-am văzut o fracțiune de secundă, cât a trecut mașina. Fratele i-a recunoscut, a spus că sunt Vică și Fane, doi vecini”, a declarat Daniela Dincă.

Ștefan Risipiceanu nu recunoaște însă că a violat-o pe Luiza Melencu, subliind că vrea să vadă probele existente împotriva sa.

DIICOT, a anunțat, miercuri, că un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Potrivit DIICOT, urmele de salivă au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă, iar ADN-ul a confirmat că acestea îi aparțin lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, anunță Antena3.