Evenimentul Zilei > International > Fiica lui Bill Gates, după vaccin: „Din păcate, nu mi-am implantat geniul tatălui meu”
Fiica lui Bill Gates, după vaccin: „Din păcate, nu mi-am implantat geniul tatălui meu”

Fiica lui Bill Gates, după vaccin: „Din păcate, nu mi-am implantat geniul tatălui meu”

Jennifer Gates, fiica miliardarului Bill Gates, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Dovedind un consistent simț al umorului, Jennifer a spus că, din păcate, nu i s-a implantat în creier geniul tatălui său.

Jennifer Gates, fiica miliardarului Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Jennifer Gates, fiica miliardarului Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Într-o postare pe contul său de Instagram, Jennifer a ținut să mulțumească oamenilor de știință și medicilor pentru eforturile lor. A făcut și o glumă pentru internauții conspiraționiști, spunând că, din păcate, vaccinul nu i-a implantat în creier geniul tatălui său, scrie The Independent.

Jennifer Gates, în vârstă de 24 de ani, studentă la Medicină în New York, a anunțat pe Instagram că s-a vaccinat cu prima doză de vaccin. Ea s-a considerat privilegiată și a mulțumit celor care lucrează în domeniul medical pentru că „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.

”Sunt mai mult decât privilegiată să primesc doza”, a spus pe Instagram Jennifer

„Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a scris Jennifer în postarea sa pe Instagram.

Jennifer și-a îndemnat pe cei peste 357.000 de urmăitori de Instagram să se vaccineze când va fi posibil, adăugând: „Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”.

Teoriile conspiraționiste se înmulțesc zilnic

În descrierea pozei în care Jennifer apare purtând mască și ținând în mână un autocolant pe care scrie „Am primit vaccinul împotriva Covid-19”. Ea a glumit spunând că „Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere…”.

Teoriile conspiraționiste s-au înmulțit exponențial de la debutul pandemiei. Ele acuză corporațiile, statul, magnații, intelectualii de o conspirație mondială pentru instaurarea unei noi ordini. Teorii conspiraționiste s-au menținut și după ce Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid: prima dintre ele, că de fapt Bill Gates s-a vaccinat cu apă, și a doua dintre ele, aceea că Bill Gates ar fi primit și celebrul cip care ar fi inoculat de vaccinuri.