Evenimentul Zilei > Actualitate > „Fetele trăiesc. Nu au fost ucise!”. Declarații bombă în cazul Caracal
„Fetele trăiesc. Nu au fost ucise!”. Declarații bombă în cazul Caracal

„Fetele trăiesc. Nu au fost ucise!”. Declarații bombă în cazul Caracal

Informații de ultimă oră despre dosarul Caracal. Familia Luizei refuză categoric rechizitoriul. Aceasta susține că ambele fete ar fi încă în viață.

Mama Luizei Melencu este convinsă că fiica ei trăiește, în ciuda publicării unor noi date din rechizitoriul procurorilor DIICOT în cazul crimelor din Caracal:

„Nu cred. Nu cred că a ucis-o. Am spus-o și o spun: ăsta e un film regizat. El e actorul, iar procurorii sunt regizorii. E un film foarte bine regizat. Sunt foarte multe neconcordanțe în acest rechizitoriu. Eu nicio clipă nu am crezut că Luiza este moartă și nici nu voi crede, pentru că se înțelege de la sine. El are atâtea neconcordanțe. El și-a bătut joc de o țară întreagă și își bate în continuare”.

Bunicul fetei îi acuză pe procurori că nu și-au făcut treaba și au acoperit rețeaua din care Dincă ar face parte, scrie B1.

„Suntem foarte revoltați pe unii dintre procurori, în special pe mulți dintre cei de la DIICOT. N-au 10 ani, sunt promovați pe pile, pe relații și cunoștințe. Doamna Hăineală, doamna Hosu, suntem foarte revoltați pe acești oameni pentru că nu și-au făcut și nu își fac datoria. Nimeni nu vrea să spună ce s-a întâmplat în realitate. Fetele nu sunt moarte, noi avem convingerea că nu sunt moarte, sunt traficate. Dincă, suntem convinși, acoperă o rețea. În Caracal există rețele, au fost și sunt rețele. Rețelele nu au dormit, ele au lucrat tot timpul”.