Cearta dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase nu a ajuns la un final. Cântăreața a declarat că acuzațiile conform cărora ea s-ar fi cultat cu fostul soț al lui Brigitte, decedat în 2002, sunt false.

„Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bun ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat. Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă.

Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor. Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea. (…) Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie.”, a declarat Claudia Pavel pentru sursa anterior menționată. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase a provocat un scandal monstru la emisiunea Ferma, acuzând-o pe Claudia că din cauza ei a înșelat-o Sfăt, informează B1.