Cu toate că în fața românilor Gheorghe Dincă a dat dovadă că este un monstru și un ucigaș cu sânge rece, se pare că de față cu partenera lui, acesta era o cu totul altă persoană.

Gheorghe Dincă era extrem de drăgăstos în compania amantei și îi oferea flori și ciocolată femeii pe care o iubea. Pe lângă asta, atunci când trebuia să se întâlnească cu ea, o ducea la etaj, acolo unde avea o cameră mai „dichisită”.

La rândul ei, femeia a declarat că Dincă avea un comportament exemplar și cei doi se înțelegeau de minune, conform Spynews.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă din prisma faptului că femeia era căsătorită, relația dintre monstrul din Caracal și ea neputând rezista foarte mult.. Dincă a iubit-o atât de mult pe femeie, încât atunci când a aflat ca soțul acesteia a murit, el s-a întors pentru a o recuceri pe cea pe care o iubea.

În fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a mărturisit că nici de această dată nu a mers relația dintre ei. Se pare că femeia ar fi vrut să-i devină soție, iar acesta nu ar fi acceptat. „Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea”, a spus Dincă, în fața anchetatorilor.