Evenimentul Zilei > International > SECTA DEMENTĂ de la Hollywood! Încă un SCANDAL CUNOSCUȚI. „GURU” le ÎNSEMNA cu FIERUL ROȘU ca pe VITE – Foto
SECTA DEMENTĂ de la Hollywood! Încă un SCANDAL CUNOSCUȚI. „GURU” le ÎNSEMNA cu FIERUL ROȘU ca pe VITE – Foto

SECTA DEMENTĂ de la Hollywood! Încă un SCANDAL CUNOSCUȚI. „GURU” le ÎNSEMNA cu FIERUL ROȘU ca pe VITE – Foto

Peste 70 de femei, printre care și o vedetă de la Hollywood, au fost obligate să facă parte dintr-un cult secret ale cărei membre erau șantajate și bătute, povestește fostul publicist al grupării.

Mai mult, se pare că femeile erau spălate pe creier, înfometate și obligate să racoleze alte „slave”. Frank Parlato pretinde că victimele nu aveau voie să părăsească cultul, iar liderii le șantajau mereu cu poze nud. 

Celebra actriță din serialul Dynasty, Catherine Oxenberg, cea care susține că fiica sa cea mică, India, a prezentat în fața justiției mai multe dovezi care atestă faptul că fata a fost abuzată de liderul cultului, Keith Raniere. Parlato povestește că cele mai multe dintre femei se tem să evadeze de teamă că cele mai mari secrete ale lor voi ieși la iveală. Grupul se numește DOS, în latină ”dominus obsequious sororium” adică „Stăpân contra femeilor sclave”. 

Practic, victimele sunt bătute crunt dacă nu își ating targetul de „slave”. Și pentru că liderul cultului preferă femeile slabe, acestea sunt înfometate constant. 

„Dacă începeam să plâng, sau să strig după ajutor, mă băteau mai tare”, a pus speriată una dintre victime. În același timp, toate cele prezente sunt obligate să se culce cu liderul de 57 de ani care se autointitulează „Vanguard”.

„Mă tem că multe dintre ele sunt încă acolo și se tem pentru viața lor. Sunt înfometate, violate, și hărțuite constant. Am vorbit cu multe dintre victime, am citit mesaje și amenințări. Cred că acum sunt acolo cel puțin 80 de femei speriate pentru viața lor”, a mai spus Parlato, conform The Sun. 

Martorul mai povestește că femeile sunt marcate cu un fier încins ca un animal, la puțin timp după ce devin membre. Parlato nu a vrut să dea numele victimelor pentru protecția lor. Se pare că grupul funcționează cel puțin zece ani. 

Poliția vorbește despre asemănarea extraodinară între acest grup și cel format de Charles Manson, în anii 70. Parlato a fost dat afară din cauza unui scandal legat de bani. „Femeile sunt obligate să face ce vrea „Maestrul” prin metode avansate de hipnoză, iar multe dintre ele atunci când sunt racolate atunci când erau minore. 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News