Evenimentul ZileiActualitateELIMINARE-ȘOC la Australian Open! Federer, deținătorul trofeului, învins în „optimi”

ELIMINARE-ȘOC la Australian Open! Federer, deținătorul trofeului, învins în „optimi”

ELIMINARE-ȘOC la Australian Open! Federer, deținătorul trofeului, învins în „optimi”
Elvețianul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, a părăsit turneul de Mare Șlem de la Melbourne, după înfrângerea surprinzătoare din „optimi”.

Roger Federer, campionulultimelor două ediții la Australian Open, a fost eliminat în optimile de finală ale Australian Open de grecul Stefanos Tsitsipas, nr.15 mondial, în patru seturi, 6-7 (11/13), 7-6 (7/3), 7-5, 7-6 (7/5), la capătul unui meci de 3 ore și 50 de minute.

Astfel, grecul în vârstă de 20 de ani s-a calificat pentru prima oară într-un sfert de finală de Grand Slam, iar în această rundă la Melbourne va juca împotriva spaniolului Roberto Bautista, locul 24 ATP.

Nu există mod de a descrie ce simt… Nu pot să descriu. De la început e bine să crezi în tine, în calitățile tale. Roger este o legendă a tenisului. Îl respect foarte mult. A arătat un tenis foarte bun. Îl idolarizez de la 6 ani. A fost un vis să-l întâlnesc. Nu pot descrie experiența de a câștiga în fața lui.

E foarte important, cum am mai spus, să nu te gândești la ce se va întâmpla. Să te gândești doar la ce se întâmplă pe moment. Am reușit asta, nu mi-am pierdut răbdarea. De aceea am salvat multe mingi de break”, a declarat Stefanos Tsitsipas, după uluitoarea victorie din „optimile” de la Melbourne.

 


Accesează: