Evenimentul Zilei > Actualitate > ATAC SURPRINZĂTOR la adresa lui Federer, din partea fostului șef al FIFA: „Nimeni nu spune nimic despre el, este de neatins!”
ATAC SURPRINZĂTOR la adresa lui Federer, din partea fostului șef al FIFA: „Nimeni nu spune nimic despre el, este de neatins!”

ATAC SURPRINZĂTOR la adresa lui Federer, din partea fostului șef al FIFA: „Nimeni nu spune nimic despre el, este de neatins!”

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho și Angel Di Maria au probleme cu Fiscul spaniol, pentru evaziune fiscală, ceea ce au condus la o nouă imagine negativă a fotbalului. Din acest motiv, Sepp Blatter (81 de ani), fostul președinte al FIFA, încearcă să mute scandalul și către alte ramuri sportive.

Elvețianul Sepp Blatter, președintele FIFA în perioada 1998-2015 i-a adus acuzații grave compatriotului său, tenismenul Roger Federer (locul 5 ATP). „De ce este atacată doar lumea fotbalului? Nimeni nu spune nimic despre unul dintre cei mai bogați sportivi: Federer. E de neatins. Sunt sigur că nimeni nu îl ia la rost pentru că face totul conform legii. La fel și jucătorii din baseball sau NBA”, a reacționat Blatter, într-un interviu acordat pentru postul elvețian de televiziune RTS.

Potrivit „Marca”, Blatter, ironic, s-a referit și la faptul că Federer și-a achiziționat recent o vilă în valoare de 6.500.000 de euro, în Wollerau (Elveția). Averea tenismenului elvețian este estimată la 450.000.000 de euro.