Evenimentul Zilei > Sport > FC Argeş – Rapid Bucureşti 1-1, în Superligă. Adrian Mutu: Nu căutăm scuze, ne mulțumim și cu un punct
FC Argeş – Rapid Bucureşti 1-1, în Superligă. Adrian Mutu: Nu căutăm scuze, ne mulțumim și cu un punct

FC Argeş – Rapid Bucureşti 1-1, în Superligă. Adrian Mutu: Nu căutăm scuze, ne mulțumim și cu un punct

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă. După meci, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului a spus că nu caută scuze pentru rezultat și a vorbit despre accidentările din echipă.

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a declarat că, ţinând cont de faptul că nu mai are rezerve de un anumit nivel, formaţia sa a trebuit să se mulţumească doar cu un punct duminică, la Piteşti.

”Ţinând cont de situaţia în care ne aflăm, pentru că pe bancă avem cinci jucători de la Academie, ne mulţumim şi cu un punct. Despre accidentări, per ansamblu ăştia suntem şi nu trebuie să căutăm scuze. Dacă aş fi avut ce să schimb acolo, în faţă, meciul de azi ar fi arătat altfel.

De mâine încercăm să mai recuperăm din jucători. Turneul de săptămâna viitoare era acontat de multă vreme, noi nu eram în situaţia de acum. Trei jucători s-au accidentat la ultimul amical, la Braşov. Vom folosi şi jucători tineri şi vom vedea ce va fi. Încercăm să obţinem maxim din toate meciurile, chiar dacă numeric suntem puţini, mergem înainte. Rapid e o echipă mare şi îşi doreşte victoria în fiecare meci”, a declarat Adrian Mutu.

FC Aegeș -Rapid, 1-1

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Rapid a deschis scorul prin Ştefan Pănoiu (2), la o ieşire greşită a portarului Alexandru Greab. A fost al patrulea cel mai rapid gol din acest sezon al Superligii, după 92 de secunde.

Ionuţ Andrei Şerban (60) a marcat golul egalării, după o minge respinsă greşit de defensiva giuleşteană.

Gazdele au trecut pe lângă golul victoriei în min. 90+2, când Bryan Alceus a reluat din 3 metri în portarul Horaţiu Moldovan la centrarea lui Antonio Jakolis.

Cel mai rapid gol al stagiunii a fost reuşit de Alexandru Oroian, după 66 de secunde, pentru FC Hermannstadt, în partida cu Chindia Târgovişte (1-1), din etapa a doua. Al doilea a fost înscris de Vitalie Damaşcan, pentru FC Voluntari, după 67 de secunde, în meciul cu UTA de la Arad (1-1), din etapa a 18-a. Al treilea cel mai rapid gol a fost semnat de malgaşul Dorian Bertrand, pentru FC Argeş, după 79 de secunde în partida câştigată cu UTA (2-0), în prima etapă.

Ambele echipe sunt la al treilea meci consecutiv fără victorie în campionat, două egaluri şi un eşec în ambele cazuri.

În tur, Rapid s-a impus cu 2-1.