Conform Daily Star, ea a vorbit despre abilitățile sale „psihice” şi susține că are un al șaselea sens, care ar fi ajutat-o să comunice în trecut cu fantoma bunicii sale.

Sol Perez spune că poate simți prezența fantomelor, inclusiv spiritul bunicii. În cadrul emisiunii TV „Podemos Hablar” (Putem vorbi), ea a afirmat că spectrul rudei ei o alină în perioadele dificile.

Tânăra de 26 de ani are 5,2 milioane de fani pe Instagram şi a recunoscut că a avut experiențe paranormale încă din copilărie: „Când eram fată, nu știu, am simțit că există ceva.

Eram sigură că există o prezență în jur. Nu a fost întotdeauna aceeași persoană sau spirit.

Odată, când aveam 14 sau 15 ani, prietenul mamei mele a murit.

În același timp, începusem să merg la sală și am încetat brusc să mănânc. Nu știu de ce, dar am avut multe probleme cu mâncarea.

Într-o noapte, l-am visat pe prietenul mamei mele. A venit la baia de la sală, mi-a atins gâtul și mi-a spus că o să fiu bolnavă.

Nu am înțeles despre ce este vorba și m-am trezit plângând. În noaptea aceea, am căutat pe Google boala pe care a indicat-o (n.r. fantoma) și s-a dovedit a fi ceva care te face să nu vrei să mănânci.”

Astfel de momente au devenit ulterior o rutină pentru frumoasa născută în Buenos Aires (Argentina). Sol şi-a amintit mai ales întâlnirile misterioase pe care le are cu bunica ei decedată:

„A fost mereu ceva constant. Mă trezeam în fiecare seară în jurul orei 4 dimineața, cu senzația că cineva îmi atingea picioarele.

Nu am putut dormi și a trebuit să las luminile aprinse.

Nu s-a întâmplat nimic rău, dar o mulțime de oameni mi-au spus că am puteri psihice și că ar trebui să încerc să o contactez pe bunica mea, care a murit într-un accident.

Știu ce este real și nu și că acesta nu este un vis.

Când simt că urmează să se întâmple ceva sau sunt foarte nervoasă, bunica mea apare într-o viziune și mă îmbrățișează.”