Membrul familiei care era „total împotriva" nunții lui Mike și Zara Tindall

Membrul familiei care era „total împotriva" nunții lui Mike și Zara Tindall Un membru al familiei a fost împotriva căsătoriei lui Mike si Zara Tindall. Sursa Foto: Twitter/X

Familia regală și căsătoria dintre Mike și Zara Tindall. Cu toate că nunta lor a decurs fără probleme, un membru al familiei Tindall și-a exprimat îngrijorarea cu privire la căsătoria celor doi.

Familia regală și căsătoria dintre Mike și Zara Tindall. Detalii mai puțin știute despre Mike și Zara Tindall

Mike și Zara Tindall sunt poate unul dintre cele mai neortodoxe cupluri când vine vorba de Familia Regală. În timp ce Mike și-a făcut un nume în rugby, Zara nu a urmat o carieră asemănătoare verilor ei.

Prințesa Anne, mama Zarei, a decis să nu le ofere titluri regale fiicei și fiului ei, Peter, și le-a permis în schimb să aibă o viață privată.

Cu toate acestea, Zara a rămas totuși ferm plasată în cadrul familiei regale. Ea a beneficiat de toate privilegiile care vin odată cu aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mike si Zara Tindall, familia regală

Rapoartele descoperite arată cum bunica lui a fost inițial împotriva nunții și a crezut că aceasta era destinată dezastrului

În 2020, Philip, tatăl lui Mike, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit, în timpul unui interviu acordat Sunday Times, că era „total împotriva" căsătoriei lui și a Zarei.

El a spus că ea era obișnuită ca membrii familiei regale să se căsătorească fie în cadrul familiei, fie să se căsătorească cu alte familii care au legături cu regalitatea. În cele din urmă, a spus el, ea se temea că uniunea lor nu va fi bine primită.

Bunica lui Mike a murit în mod tragic înainte de a avea ocazia să o cunoască pe Zara. Cu toate acestea, Phillip a spus că el crede că cei doi s-ar fi înțeles extrem de bine.

Se știe că Mike împărtășește o legătură strânsă cu familia sa. El și-a dedicat o mare parte din timp lucrurilor apropiate de inimile familiei Tindall. El a făcut campanie pentru a strânge bani pentru Parkinson, în urma lungului calvar al tatălui său cu această boală și este patronul organizației caritabile Cure Parkinson's Trust.

Mike a aflat pentru prima dată că tatăl său are Parkinson în 2003

Vestea tragică a venit în timpul Cupei Mondiale de Rugby din Australia, în același timp și în același loc în care a întâlnit-o pe Zara la un bar.

El a declarat pentru Charco Neurotech că, fiind "un tip tipic nordic", tatălui său i-a luat destul de mult timp să vorbească cu cineva despre dificultățile pe care le avea în ceea ce privește scrisul. În cele din urmă, când a consultat un medic, a fost diagnosticat cu Parkinson.

Din cauza programului de lucru încărcat și a călătoriilor la nivel mondial, a avut rareori ocazia să-și vadă tatăl.

El a spus că la început nu a luat prea în serios ceea ce avea tatăl său:

„Simt că, dacă m-aș fi implicat mai mult, l-aș fi putut ajuta. Dar toate acestea sunt inutile acum, pentru că nu știam așa de multe lucruri în 2003. Mi-aș fi dorit să mă fi interesat mai mult de ceea ce se întâmpla cu Parkinson”, a spus el.

Mike si Zara Tindall, familia regală

Familia regală și căsătoria dintre Mike și Zara Tindall. Tatăl lui Mike a fost „în scaunul cu rotile" pe toată durata nunții lui și a Zarei

Cu toate acestea, el a spus că el și familia sa au continuat să trăiască cât se poate de normal. Tatăl său încă își păstrează independența mult iubită și face lucrurile care îi plac, cum ar fi grădinăritul și joaca cu nepoții săi.

Aproximativ 1 din 37 de persoane în viață în Marea Britanie în prezent va fi diagnosticată cu Parkinson în timpul vieții.

Aproximativ 153.000 de persoane trăiesc deja cu această boală. Boala provoacă mișcări involuntare sau incontrolabile, cum ar fi tremurături, și dificultăți de echilibru și coordonare.

Ducesa de Gloucester, membră a familiei regale, și-a făcut, de asemenea, datoria de a contribui la cercetarea în domeniul bolii Parkinson.

Ea este director al Parkinson's UK din 1996. A sprijinit mai multe evenimente în rolul său, inclusiv participarea la Premiile Mervyn Peake și vizitarea diferitelor grupuri locale.