Evenimentul Zilei > Actualitate > EXTRAVAGANŢĂ de vedetă: Beyonce şi-a cumpărat o pereche de SANDALE de 300.000 de dolari | VIDEO
EXTRAVAGANŢĂ de vedetă: Beyonce şi-a cumpărat o pereche de SANDALE de 300.000 de dolari | VIDEO

EXTRAVAGANŢĂ de vedetă: Beyonce şi-a cumpărat o pereche de SANDALE de 300.000 de dolari | VIDEO

Când ceva îi place, Beyonce nu se uită la bani. Cea mai nouă extravaganţă reprezintă o pereche de sandale cu toc "stiletto" cu diamante pe care a dat 312.000 de dolari.

Potrivit publicaţiei ABC, citată de Agerpres, artista are de gând să îi etaleze strălucitoare achiziţie în viitorul său videoclip.

Creație a firmei House of Borgezie, superbele încălțări sunt realizate personalizat în Marea Britanie, au 1.310 diamante și garanție nelimitată. Sandalele poartă numele de "The Princess Constellation" (Constelația prințesa), iar casa de modă le descrie drept "poate, cea de-a opta minune a lumii". 

Potrivit site-ului firmei, acest model de pantofi se poate realiza din aur de 18 carate sau din platină și costă 337.000 de dolari, puțin mai mult decât a plătit Beyonce.

"Sunt marea noutate. Beyonce este una din clientele pentru aceste fantezii ale noastre. Nu există persoană mai potrivită decât ea pentru a ne purta modelele", a declarat proprietara firmei, Chris Shellis.

Shellis a confirmat că a vândut prețioasa pereche de sandale cu toc cântăreței pentru viitorul său videoclip și că interpreta și-a achiziționat și o elegantă centură din aur în valoare de 85.000 de dolari.