Evenimentul ZileiEVZ SpecialExploziv! George Simion i-a luat locul lui Dan Barna. Cum arată viitorul României

Exploziv! George Simion i-a luat locul lui Dan Barna. Cum arată viitorul României

Exploziv! George Simion i-a luat locul lui Dan Barna. Cum arată viitorul României
George Simion şi AUR le-au luat faţa celor din USR PLUS, conform unui sondaj realizat recent de INSCOP.

George Simion i-a năucit pe Dan Barna şi Dacian Cioloş. Războiul greilor din AUR şi USR PLUS. Astfel, conform datelor dezvăluite de șeful INSCOP, Remus Ștefureac, pe Facebook, Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns pe locul trei în intenția de vot a românilor.

Potrivit graficului din cercetare prezentat de șeful INSCOP, pe primul loc în opțiunile românilor se află PSD (30,6%), urmat de PNL (26,3%). De menţionat este că ambele formaţiuni sunt în creștere față de luna februarie. Totuşi, social-democrații câștigă cel mai mult, aproape 4%.

Ne puteți urmări și pe Google News

În februarie și martie, podiumul este completat surprinzător de AUR, cu 15,3%. De abia pe locul 4 urmează Alianța USR-PLUS, cu 14,2%. Şi AUR, și Alianța condusă de copreşedinţii Dan Barna și Dacian Cioloș pierd procente față de februarie.  Scăderea mai puternică este la ultimii, aproape 2%.

George Simion i-a năucit pe Dan Barna şi Dacian Cioloş

USR-PLUS enervează pe toată lumea
Dan Barna şi Dacian Cioloş

„Începând din februarie 2021, AUR este al treilea partid din România în ceea ce privește intenția de vot, aproape dublându-și scorul obținut la alegerile din urmă cu 4 luni. Sunt tare curios cum vor arăta cifrele peste o lună, după isprăvile politice recente.

Nu știu care sunt calculele USR-PLUS, nu știu care sunt calculele prin coaliție, dar s-ar putea ca alegătorii să le dea peste cap toate socotelile. Slavă Domnului că nu avem alegeri curând ar spune unii, dar ferească Sfântu’ de furia populară ar spune alții.

Atenţie la perioadele fertile pentru populism

Mai ales în perioade fertile pentru populism, manipulare și demagogie. În unele momente e chiar greu să fii la guvernare, dar fuga de răspundere și asumare e un păcat capital pentru orice politician/partid.

Țara se află în pandemie și trebuie să fie guvernată responsabil pentru a avea o șansă de a ieși cu bine din încercare. Până la urmă, niciun politician/ministru nu este mai presus de interesul public și binele comun”, a notat Remus Ioan Ştefureac.

Din postarea șefului INSCOP nu reiese cine a comandat studiul. În luna martie, INSCOP a realizat o serie de cercetări la comanda unei organizații non-guvernamentale – Strategic Thinking Group. Libertatea notează că studiul a fost realizat în perioada 1-12 martie 2021, pe un eșantion de 1.100 de persoane, prin telefon și are o marjă de eroare de +-2.95%.

Curios este şi faptul că pe site-ul inscop.ro, la secţiunea clienţi apar PNL şi USR PLUS, dar nu şi AUR.


Accesează: