El a convins-o

După moartea surorii ei, doborâtă de un cancer agresiv, Olivia a căutat răspunsuri în cărți cu leacuri tradiționale și naturiste. Soțul ei, văzând pasiunea cu care absoarbe informația, a îndemnat-o să-și facă un blog. Olivia nu a vrut inițial, dar Andi l-a creat pentru ea.

”Pentru ca Olivia intarzie in a scrie primul post, m-am gandit s-o ajut eu. Primul post e deja scris de mine. Dupa cum se vede. De la al doilea incolo, stafeta ii apartine. Deci, bine ai venit in blogosfera, Olivia Steer! Sunt Andi Moisescu. Ma inclin. Voie buna.”, a fost prima postare a blogului, în februarie 2011, care a devenit ”cea mai mare sursa de dezinformare medicală”, așa cum spun medicii.

Prima postare a Oliviei confirmă:

”Asa-i la noi, in familie. Andi trage de mine, eu de David si David de Luca. La capatul celaltat al firului tre’ sa fie – nadajduiesc – ridichea uriasa din poveste.

Daca m-a rusinat cit m-a rusinat intre patru pereti, ca nu m-apuc odata de scris, si-a vazut ca n-o scoate la capat, s-a pus sa traga de mine in spatiul public, in blogosfera.

Si iaca, rusinea s-a prins de mine ca orbul de bota si asa sprintena ca o copila, am luat tastatura in brate, mi-am sumes minecile si m-am apucat de treaba sa va spun urmatoarele chestiuni(…)”, a scris ea.