Exclusiv EvZ. Serghei Mizil nu renunță la tabieturi

Exclusiv EvZ. Serghei Mizil nu renunță la tabieturi Sursa foto: EVZ

Serghei Mizil nu renunță la tabieturi. Paparazzi EVZ l-au surprins pe Serghei Mizil la un restaurant de lux din Capitală. Omul de afaceri a fost foarte atent la prietenii săi toată șederea.

Serghei Mizil, nu renunță la tabieturi, a ieșit să se relaxeze cu prietenii săi la o terasă de lux de pe strada Radu Beller. Omul de afaceri a ieșit în evidență cu o ținută „all black”. Apropiații acestuia au ales tricouri albe, cel mai probabil din cauza caniculei.

Serghei Mizil nu i-a scăpat din ochi pe prietenii săi nici măcar pentru a bea puțină apă.

Serghei Mizil, la șuetă cu prietenii. N-a renunțat la tabieturile sale

Sursa foto EVZ

Serghei Mizil, la șuetă cu prietenii. N-a renunțat la tabieturile sale

Sursa foto EVZ

Serghei Mizil, la șuetă cu prietenii. N-a renunțat la tabieturile sale

Sursa foto EVZ

Serghei Mizil, nu renunță la tabieturi. Viciul pe care îl are acesta

Serghei Mizil a recunoscut de mai multe ori că i-a plăcut toată viață să petreacă și că a început să consume alcool de la o vârstă fragedă. Cu toate astea, omul de afaceri este împotriva drogurilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cel mai mare defect al meu este că m-am apucat să consum băuturi alcoolice de mic copil. Trebuia să mă axez mai bătrân. Eu am scăpat, dar toți tovarășii meu de competiție s-au dus. E o prostie să te apuci de băutură, dar am niște cunoștințe care s-au apucat de altele de care eu zic că sunt mai rele decât băutura.”, a declarat Serghei Mizil.

Serghei Mizil, nu renunță la tabieturi, acesta a spus că nu a renunțat complet la băutură, dar că a învățat să facă și pauză. El a declarat că încearcă să facă sport și să aibă un stil de viață echilibrat.

„Fac sport… O ard pe băutură o săptămână și ceva și apoi fac o săptămână pauză cu regim alimentar și mult sport. Eu stau în Snagov. Merg cu bicicleta, merg pe jos, am și o mică sală de fitness în casă. De la Snagov până în București fac foarte mult, stau și câte două ore în trafic… E greu cu traficul!”, a declarat Serghei Mizil pentru Playtech Știri.

Vara, omul de afaceri se adună cu prietenii la un șpriț în Mamaia pentru a depăna amintiri.

„Plec la Mamaia vara asta, am un apartament acolo și voi sta acolo toată vara cu prietenii de băutură!”, spunea Serghei Mizil la începutul verii.