Exclusiv. Milionarul Dan Nicorescu, apariție de senzație. A trecut peste jaful din propria casă. Video

Exclusiv. Milionarul Dan Nicorescu, apariție de senzație. A trecut peste jaful din propria casă. Video Milionarul Dan Nicorescu pare să fi depășit momentul din 2020. Sursa foto: EVZ

Milionarul Dan Nicorescu pare să fi depășit cu bine momentul jafului din propriul dormitor. Torturat vreme de câteva ore, pentru bani și bijuterii, milionarul a trecut prin momente cumplite până a reușit să scape. Ori, toți cei care trec prin astfel de situații rămân cu traume care se vindecă după multă vreme. În ceea ce-l privește, Dan Nicorescu dă impresia că a lăsat în urmă acest coșmar și a revenit la o viață normală.

Dan Nicorescu a ieșit, zilele acestea, la terasă, la Nuba, însoțit de două cunoștințe. Într-o ținută relaxată, milionarul s-a întreținut cu cei doi, fără să dea impresia că s-ar teme de ceva sau cineva. De regulă, cineva care printr-un episod cumplit, așa cum i s-a întâmplat lui Nicorescu în urmă cu aproximativ trei ani, are nevoie de multă vreme, chiar și ani, ca să-și revină complet.

În ce-l privește, milionarul pare că a trecut cu bine peste momentele de groază pe care le-a trăit în octombrie 2020, în propria casă. El a fost surprins de paparazzi Evenimentului Zilei la o terasă cu prietenii.

În urmă cu aproximativ trei ani, Nicorescu a fost victima unor jefuitori care au intrat peste el, în vreme ce dormea, și l-au torturat câteva ore înainte de a-i fura banii și bijuteriile. Poliţiştii au reuşit să prindă doar unul dintre hoţii care i-au intrat în casă și i-au furat lucruri în valoare de aproape 500.000 de euro. Este vorba despre un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, pe numele real Serghei Rădean, dar care foloseşte multe alte acte de identitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceilalți infractori au dispărut, fără ca poliția să aibă vreun indiciu ca să-i prindă. Iar acest lucru ar fi suficient ca să stârnească temeri unei victime, așa cum a fost milionarul Nicorescu.

milionarul Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu șofează o mașină de lux. Sursa foto: EVZ

milionarul Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a ieșit la terasă Sursa foto: EVZ

milionarul Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu, la o cafea cu doi cunoscuți, Sursa foto: EVZ

Dan Nicorescu, victima unui jaf ca-n filme

Milionarul Dan Nicorescu a fost victima unui jaf, în propria casă, din București, în noaptea de 20 octombrie 2020. Hoții i-au furat mai multe bijuterii, între care un ceas de lux ediție limitată în valoare de 300.000 de euro și un inel cu diamant de 100.000 de euro.

Jaful a fost favorizat de faptul că milionarul avea obiceiul să doarmă cu ușa deschisă, la casă. Mai mult, el a dat liber, în noaptea respectică, și gardianului care păzea intrarea.

Cei doi hoți au pătruns în casă, undeva între orele 3.00 și 5.00 dimineața, în vreme ce omul de afaceri dormea la etaj. Erau costumați în combinezoane negre, iar fețele erau acoperite de măști de tip „Anonymus” peste aveau trase cagule de schi.

Hoții au intrat peste milionar, l-au imobilizat după care l-au electrocutat cu un aparat de electroșocuri. Când și-a revenit, milionarul era încătușat și legat de un scaun. Unul din hoți purta la mână ceasul de 300.000 de euro, cu care Nicorescu obișnuia să doarmă și pe care a încercat să-l ascundă sub plapumă.

Milionarul Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a ieșit în oraș la volanul unei mașini de lux. Sursa foto: EVZ

Milionarul Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu și prietenii săi la Nuba Sursa foto: EVZ

Milionarul a fost torturat de tâlhari

Hoții l-au dus la parterul casei și l-au torturat până a acceptat să deschidă seiful de valori. Tâlharii au jefuit tot, luând bani și bijuterii, dar și o sticlă de șampanie de colecție. Aceasta a fost găsită și recuperată, ulterior, din apartamentul în care s-au adăpostit.

Înainte să plece, l-au lăsat pe milionar legat, cu cătușele, de o mobilă, așa cum a fost găsit, opt ore mai târziu de patenera sa de viață. Aceasta a venit la el îngrijorată că nu răspundea la telefon. Femeia l-a găsit întins pe canapea, încătușat.

Poliția a început o anchetă și a reușit să-l rețină pe unul dintre tâlhari, un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, Serghei Rădean. Acesta a fost arestat și a fost condamnat pe 2 mai 2023, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare.

Anchetatorii spun că pe lângă Rădean, în jaf au mai fost implicate cel puțin alte două persoane, între care un apatrid din regiunea Transnistria, care nu cunoaște limba română.