Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Ce face Brigitte pastramă cu hainele cumpărate de Ilie Năstase
Exclusiv. Ce face Brigitte pastramă cu hainele cumpărate de Ilie Năstase

Exclusiv. Ce face Brigitte pastramă cu hainele cumpărate de Ilie Năstase

Brigitte Pastramă își vinde hainele de firmă pe care le purta când era doamna Năstase. cu unele din ele a defilat pe diverse covoare roșii, la festivaluri internaționale și evenimente mondene de top.

Creștină dedicată, ce își începe ziua citind Biblia, Brigitte Pastramă a decis să facă niște fapte bune în prag de sărbători. Ca atare și-a deschis dressing-ul și împarte rochii de gală, colanți, pantaloni scurți și chiar celebra ei „blăniță de vizon”. Pentru că nu mai sunt evenimente la care să îşi etaleze ţinutele, Brigitte Pastramă (44 de ani) a decis să facă curăţenie totală în garderoba sa și să doneze tot ce nu mai poartă.

Aşadar, rochiţe de firmă care au fost cumpărate cu preţuri de la 1.000 euro în sus sunt donate doritoarelor care se înscriu la concurs pe pagina de Instagram a controversatei brunete. Pentru a arăta istoria hainelor, Brigitte a postat fotografii cu ea pe covorul roșu, multe realizate de celebra agenție Getty.

Haine de mii de euro vor fi donate

12 postări, peste 5.300 de urmăritori, așa se prezintă contul special deschis de Brigitte Pastramă pentru donațiile de haine. Când va ajunge la 6.000 de fani va alege, prin tragere la sorți, câștigătoarele.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: