Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Plata taxelor și impozitelor, la un click distanță. Surpriză pentru contribuabilii din Sectorul 5
Evz.TV. Plata taxelor și impozitelor, la un click distanță. Surpriză pentru contribuabilii din Sectorul 5

Evz.TV. Plata taxelor și impozitelor, la un click distanță. Surpriză pentru contribuabilii din Sectorul 5

Digitalizarea serviciilor de plăți în Sectorul 5 este aproape de a se încheia. Reprezentanții Direcției Impozite și Taxe Locale Sector 5 au în plan implementarea unei platforme online care să permită plata obligațiilor financiare de către contribuabili direct de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicații. Avantajele unei astfel de proceduri sunt evidente, cetățeanul nemaifiind obligat să bată drumul până la ghișeul instituției pentru a efectuat plata și nici să îndure supliciul statului la coadă.

O nouă procedură de plată online a taxelor și impozitelor a fost gândită de reprezentanții Direcției Impozite și Taxe Sector 5, iar implementarea ei va fi realizată până cel târziu la sfârșitul lunii martie 2020.

Află din materialul video de mai jos cum va funcționa plata taxelor și a impozitelor prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil și care sunt avantajele acesteia.