Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvZ Prime Time. Laurențiu Leoreanu: „Anticipatele nu sunt prioritatea PNL”
EvZ Prime Time. Laurențiu Leoreanu: „Anticipatele nu sunt prioritatea PNL”

EvZ Prime Time. Laurențiu Leoreanu: „Anticipatele nu sunt prioritatea PNL”

Miercuri, invitat la emisiunea „Prime Time”, evz.ro, Laurențiu Leoreanu, deputat PNL a declarat că anticipatele nu reprezintă obiectivul principal al partidului din care face parte.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea moderată de Laurențiu Botin, deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a declarat că obiectivul principal al PNL este alegerea primarilor în două tururi.

Ludovic Orban nu își va da demisia. Guvernează și o face foarte bine. O parte din obiective au fost atinse. Alegerile anticipate nu sunt un obiectiv principal pentru PSD.

„Ludovic Orban nu își va da demisia. Guvernează și o face foarte bine”, a declarat Leoreanu, adăugând că „o parte din obiective au fost atinse. Alegerile anticipate nu sunt un obiectiv principal pentru PSD. Noi nu le evităm. Dacă prin blocaj din partea Curții Constituționale sau a Parlamentului se ajunge la alegeri anticipate, noi nu evităm alegerile anticipate, dar nu e obiectivul nostru principal.”

Laurențiu Leoreanu a mai subliniat că „Guvernul Orban și-a pus mandatul pe masă, ca să poată să-și atingă un obiectiv principal, și anume alegerea primarilor din 2 tururi.”

Emisiunea „Prime Time” este live de la 20 pe platforma evz.ro dar și pe facebook evz.