Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ Play. Oscarul Roșu! Nomadland, filmul socialist văzut prin ochii lui Palada, Hoandră și Racoviceanu
VIDEO

EVZ Play. Oscarul Roșu! Nomadland, filmul socialist văzut prin ochii lui Palada, Hoandră și Racoviceanu

Filmul premiat azi-noapte de Academia Americană de Film, Nomadland - Tărâmul nomazilor, este șocant pentru cei care am crescut cu propaganda comunistă că urmează dezintegrarea capitalismului și victoria socialismului.

Prin ochii celor trecuți de 45 de ani, pelicula care a luat cu Oscarul pentru cel mai bun film pare confirmarea tuturor previziunilor ucenicilor lui Marx, Engels și Lenin, fabrici închise, orașe ruinate și clasa proletară luând calea pribegiei cu puțina avere încărcată în rulote.

Oscarul va fi discutat pe platforma EVZ CAPITAL de Mirel Palada și Octavian Hoandră la emisiunea Față-n față cu Alecu Racoviceanu. Nu vor fi uitate nici subiectele la zi din România, unde capitalismul încă nu s-a dezintegrat.

„Față in față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.