LIVE Evenimentul zilei TV. Invitații de astăzi sunt Cristina Guseth și Cornelia Lalu

LIVE Evenimentul zilei TV. Invitații de astăzi sunt Cristina Guseth și Cornelia Lalu

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Cristina Guseth, directorul Fundației Freedom House, și pe avocata Cornelia Lalu. În studio se va afla și Mircea Marian, senior editor EVZ.

Principala temă de discuție va fi campania pentru alegerile europarlamentare de pe 25 mai și mesajele agresive de campanie din ultimele zile.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de mail online@evz.ro și la telefonul 021.202.2000.

Ne puteți urmări și pe Google News

LIVE TEXT

Discutăm de atacurile dure ale președintelui la adresa premierului. Traian Băsescu a declarat că Ponta depinde de baroni, de Vociulescu și de Ghiță. Atacurile continuă la adresa politicii pro-penali pe care premierul o duce. Ovidiu Silaghi este urmărit de DNA pentru trafic de influență. Continuă premierul să-i strângă lângă el pe toți acești politicieni cu probleme penale în ciuda reacțiilor, e eficientă strategia?

Cristina Guseth: Nu este eficientă strategia, iar mesajele acestea sunt de natură de a îngrijora populația. Este suprinzător și șocant că un om care judecă un dosar precum cel al lui Voiculescu are acest comportament.

Cornelia Lalu: Eu nu pot să spun decât că Justiția își face treaba. Poate vom asista la o desființare a PSD, pentru că acești infractori și-au transformat bogăția națională ân bogăție proprie.

Cristina Guseth: Aceste persoane reprezintă un pericol la adresa securității României. Vedem administrația locală care e profund coruptă.