Evenimentul Zilei > Actualitate > EVENIMENT. Suporterii Stelei vor organiza un meci CARITABIL pentru Mihăiţă Neşu
EVENIMENT. Suporterii Stelei vor organiza un meci CARITABIL pentru Mihăiţă Neşu

EVENIMENT. Suporterii Stelei vor organiza un meci CARITABIL pentru Mihăiţă Neşu

Suporterii echipei Steaua, împreună cu George Ogăraru şi CSA Steaua vor organiza o partidă caritabilă, pentru Mihăiţă Neşu, la data de 9 mai.

Suporterii echipei Steaua, ex-jucătorul "roş-albaştrilor", George Ogăraru, şi CSA Steaua şi-au unit forţele pentru a organiza un meci caritabil pentru Mihăiţă Neşu. Evenimentul va fi găzduit de "Sala Polivalentă" din Bucureşti, la data de 9 mai, iar fondurile vor fi donate fostului fundaş, care are mare nevoie de bani pentru a-şi continua tratamentul. Evenimentul se numeşte "Uniţi pentru Mihăiţă Neşu".

Suflarea stelistă a decis să îşii sărbătorească celebrul "7 Mai" într-o manieră cu totul specială: printr-un spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neşu ce anul acesta împlineşte cinci ani de la accidentul suferit la coloana vertebrală. Evenimentul are ca scop principal strângerea de fonduri pentru ca Mihai Neşu să poată continua tratamentele şi terapiile inovative deosebit de costisitoare la care este necesar a fi supus în SUA. Steliştii doresc să participe din proprie iniţiativă la programul de recuperare al "Bichonului" pe care îl iubesc, îl respecta şi îl admira pentru tot ce a realizat, dar mai ales pentru activitatea pe care o desfăşoară pentru copiii români cu dizabilităţi grave. Meciul aduce împreună simboluri steliste reprezentative şi se doreşte a deveni unul cu tradiţie anuală. 9 Mai 2016, orele 19.00, Sala Polivalenta", este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului.