Euro 2024. Tricolorii, alături de familii înainte de meciul decisiv cu Slovacia. Foto

Euro 2024. Tricolorii, alături de familii înainte de meciul decisiv cu Slovacia. Foto Echipa națională. Sursa foto: Facebook

Euro 2024. După aproape o lună de cantonament, jucătorii naționalei s-au reîntâlnit cu familiile și au petrecut momente de neuitat. Selecţionerul Edi Iordănescu le-a făcut jucătorilor această surpriză înainte de meciul cu Slovacia.

Tricolorii, momente emoționante cu familia

Familiile fotbaliștilor au sosit în cantonament pentru patru ore. Soţiile, prietenele, copiii şi părinţii acestora i-au îmbrățișat și i-au încurajat înainte de meciul decisiv. Jucătorii au izbucnit în lacrimi când au văzut că oamenii dragi sunt alături de ei.

Ianis Hagi și familia

Ianis Hagi și familia. Sursa foto FRF

Gheorghe Hagi şi soţia sa Marinela au venit la Ianis Hagi, alături de soţia tânărului fotbalist, Elena.Denis Alibec a fost vizitat de mama sa. Florin Niţă s-a văzut cu copiii săi.

Cum se califică România în optimile Euro 2024

Tricolorii au fost învinși de Belgia, 0-2, în etapa a doua a fazei grupelor Euro 2024. Cu toate acestea, România rămâne într-o poziție bună pentru calificarea în optimile de finală ale campionatului, cu o rundă rămasă de disputat, în care se vor juca meciurile România - Slovacia și Belgia - Ucraina. Partidele vor avea loc miercuri.

Ne puteți urmări și pe Google News
Denis Alibec și mama lui

Denis Alibec și mama lui. Sursa foto FRF

România are toate șansele să se califice în optimi dacă nu pierde cu Slovacia. În cel mai rău caz, tricolorii ar prinde locul trei indiferent de ce se întâmpla la Belgia - Ucraina, pentru că au un avantaj uriaș în fața Ucrainei în caz de egalitate de puncte.

Dacă este învinsă de Slovacia, România mai poate prinde optimile doar dacă Belgia o bate pe Ucraina și în celelalte grupe sunt cel puțin două formații clasate pe locurile trei care să aibă fie mai puțin de trei puncte.

România și Slovacia ar putea face blatul perfect

„Cu un egal în ultima etapă, România și Slovacia merg împreună mai departe și elimină pierzătoarea duelului Belgia - Ucraina. Dacă ambele partide se încheie la egalitate, toate termină peste Ucraina. Pare un blat perfect”, a scris un celebru jurnalist pe contul lui de Twitter.