Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Tomac, despre alegerile PMP. Candidatul poate obține mai multe voturi decât Dăncilă
Eugen Tomac, despre alegerile PMP. Candidatul poate obține mai multe voturi decât Dăncilă

Eugen Tomac, despre alegerile PMP. Candidatul poate obține mai multe voturi decât Dăncilă

Conducerea PMP a anunţat că partidul va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Eugen Tomac, preşedintele formaţiunii, afirmă că omul desemnat de PMP „poate obţine un număr de voturi chiar mai mare decât Dăncilă”, dar acesta păstrează misterul asupra numelui.

„Suntem într-o analiză internă. Vrem să venim cu un candidat care să facă diferenţa faţă de tot ceea ce există în spaţiul public ca posibili candidaţi şi îi asigur pe toţi cei care ne-au votat şi pe toţi cei care aşteaptă un altfel de candidat din partea dreptei că PMP-ul este aproape de a-l prezenta pe cel care poate obţine un număr de voturi chiar mai mare decât Dăncilă”, a declarat liderul PMP.

Eugen Tomac a fost intrebat dacă el va fi candidatul PMP la alegerile prezidenţiale:
„Nu, nu iau în calcul o asemenea candidatură, dar în clipa de faţă, PMP este într-o analiză profundă şi în discuţii destul de avansate cu oameni apropiaţi de PMP sau de preşedintele Băsescu, care sunt convins că pot face o figură frumoasă la alegerile din toamnă. Este posibil să fie un om apropiat PMP”, a mai spus acesta.

„În mod obligatoriu, sunt oameni care au fost întotdeauna aproape de preşedintele Băsescu, în mod special în timpul mandatelor de preşedinte”, a mai precizat el.

Cristian Diaconescu este fost ministru de Externe şi fost consilier prezidenţial în vremea lui Traian Băsescu. El ar putea corespunde profilului anunţat de Eugen Tomac. Simpatizanţii PMP speră ca acesta să fie.

Intrebat dacă e vorba de o persoană care a fost ministru sau consilier prezidenţial, liderul formaţiunii a replicat: „Nu, nu a fost consilier prezidenţial”.​​

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: