Conform informațiilor făcute publice chiar de sărbătorită, Dana Rogoz i-a oferit o mână de ajutor la pregătirea fericitului eveniment la care vor participa mai multe persoane publice, printre care se numără Gina Pistol și Smiley. Înainte să fie copleșită de surprizele invitaților, prezentatoarea de la Pro TV a avut parte de câteva momente emoționante după ce fiica sa a publicat poze nemaivăzute până acum și în care se observă un detaliu intim.

Azi, 29 august 2020, Andreea Esca împlinește 48 de ani și, deși familia sa a dus o luptă grea cu noul coronavirus, ea a decis să își serbeze ziua de naștere. Zis și făcut! Petrecerea oficială a început în această după-amiază, însă, azi-noapte, sărbătorita a avut parte de un party acasă, plănuit de fiica sa. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, Alexia Eram a decorat casa cu baloane albastre, i-a dăruit cadoul pe care i l-a ales cu multă atenție și un tort cu un design simpatic. Fericită alături de soțul și cei doi copii, vedeta a dansat cu un urs de pluș uriaș, iar momentul a fost filmat și făcut public de fata ei.

Mai mult, Alexia Eram și-a surprins mama astăzi cu o postare emoționantă pe contul său de Instagram. Carismatica tânără a ales trei poze de album în care apare alături de Andreea Esca, iar la descriere, a pus următorul mesaj: „LA MULȚI ANI, MAMA! TE IUBESC” și a adăugat un emoticon care reprezintă o inimă neagră. Vedeta s-a emoționat enorm când a văzut imaginile, mai ales că prima, după cum puteți observa mai jos, este de pe vremea când încă își alăpta fiica și nu purta sutien. Acest detaliu intim a fost observat de mulți dintre internauți.

„Iubita mea cea mai frumoasă și tandră!”, i-a lăsat Andreea Esca într-un comentariu fiicei sale.

„Mama ta s-a făcut din ce în ce mai frumoasă. E un fel de Benjamina Button!”, a notat Codin Maticiuc la postarea de mai sus a Alexiei Eram.

Într-un mesaj video, Smiley i-a transmis următoarele gânduri: „La mulți ani, Andreea! Să fii sănătoasă, să fii fericită, iubită! Să fii în continuare un model pentru noi, toți. Te pup cu drag și aștept petrecerea”. Așadar, printre cei care au acceptat invitația prezentatoarei de la Pro TV la petrecerea de azi se numără și Gina Pistol, dar și Smiley, scrie Cancan.