Elton John și-a amânat turneul de adio. Vestea tristă primită de marele artist

Elton John și-a amânat turneul de adio. Vestea tristă primită de marele artist

Sir Elton John și-a amânat concertele din Dallas, Texas, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la o săptămână după ce și-a reluat turneul de adio.

Elton John, în vârstă de 74 de ani, tocmai se întorsese pe scenă după o pauză de aproape doi ani, reluându-și turneul Farewell Yellow Brick Road din New Orleans săptămâna trecută.

După ce a dezvăluit pe Instagram că a contractat virusul, John a spus că simptomele lui sunt ușoare și că se aștepta să concerteze în Arkansas în weekend.

Elton John: Din fericire, sunt complet vaccinat

Elton John: „Bună tuturor, am vrut să trimit un mesaj pentru a vă anunța că am contractat COVID-19 și că a trebuit să-mi reprogramez spectacolele din Dallas. Dacă aveți bilete, veți fi contactaţi cu noile date în curând.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este întotdeauna o mare dezamăgire să muți spectacolele și îmi pare foarte rău pentru oricine a fost deranjat de asta, dar vreau să mă protejez pe mine și pe echipa mea.

„Din fericire, sunt complet vaccinat și stimulat, iar simptomele mele sunt ușoare, așa că mă aștept pe deplin să pot participa la spectacolele din Arkansas în acest weekend. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul dumneavoastră și abia aștept să ne vedem cu toții curând!”, a explicat Sir Elton John, pe contul de Instagram.

Elton John, turneu de adio pornit în anul 2018. Ce plănuiește vedeta

Muzicianul plănuiește să se retragă anul acesta de pe scena muzicală. Compozitorul și pianistul englez și-a început turneul de adio, intitulat „Farewell Yellow Brick Road” în anul 2018.

Elton John plănuiește peste 300 de concerte și spectacole în întreaga lume, turneul fiind puțin dat peste cap de pandemia de coronavirus, care îl ține departe de scenă și de oameni.

Apoi, Sir Elton a avut nevoie de o operație la șold după ce a căzut în septembrie anul trecut. Spectacolul a fost reluat după aproape doi ani miercurea trecută la New Orleans, Louisiana.

Londonezul - cu șapte albume consecutive şi numărul unu în SUA - este de așteptat să străbată țara până în aprilie, când va începe etapa europeană a turneului său, scrie BBC.