Evenimentul Zilei > Social > Cazul Elodia. Înregistrare explosivă: „Este îngropat în zidurile casei”
Cazul Elodia. Înregistrare explosivă: „Este îngropat în zidurile casei”

Cazul Elodia. Înregistrare explosivă: „Este îngropat în zidurile casei”

Dezvăluirile vin la 12 ani după ce avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Un bărbat din Buzău susține că știe unde este ascuns trupul femeii.

Cazul „Elodia” oferă, iarăși, o surpriză de proporții. La 12 ani de la dispariția misterioasă a avocatei Elodia Ghinescu, un bărbat din Buzău face mărturisiri cutremurătoare. Acesta susține că ”știe” unde se află ascuns trupul avocatei.

În urmă cu câteva zile, Mircea Mincu, un cunoscut interpret de muzică populară din Buzău, a povestit că un prieten, Lucian Stanciu, a fost protagonistul unui eveniment straniu. Mai exact, bătrânului de 80 de ani din localitatea Sărulești – Buzău, i-a apărut în vis Elodia Ghinescu cu care ar fi comunicat, informează Cancan.

„Te știu un om credincius…Du-te la părinții lui Cioacă și caută acolo. Corpul meu este îngropat în zidurile casei. Să mă scoată de acolo și să mi se facă toate cele bisericești ca să am și eu liniște”, i-ar fi mărturisit avocata, în vis, bătrănului de 80 de ani.

Comisarul șef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor în cazul Elodia, a explicat de ce Cristian Cioaca a ajuns singurul suspect de crimă în acest dosar.

„Tot dormitorul în care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a spus acesta.

Anchetatorul crede ca trupul Elodiei a fost sectionat in baie si banuieste ca arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioaca. „Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca armă de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a mai declarat comisarul sef Vasile Viorel.