Eliberare spectaculoasă la Craiova. Mascații au intrat pe geam pentru a salva două femei sechestrate

Eliberare spectaculoasă la Craiova. Mascații au intrat pe geam pentru a salva două femei sechestrate Românul care plănuia un atac terorist a fost reținut la Brașov. Ce spune DIICOT. Sursa foto. EVZ

Două femei din Craiova, sechestrate de soțul unei dintre ele, au fost eliberate de mascați, printr-o intervenție dificilă. Aceștia au nevoiți să pătrundă pe geamul unei clădiri, pentru a le salva viața.

Este vorba despre două femei, mamă și fiică, de 80, respectiv 60 de ani, care erau ținute sechestrate chiar de soțul uneia dintre ele. La un moment dat, profitând de neatenția soțului, femeia a reușit să își anunțe fratele, despre situația în care se află. Acesta a sunat de urgență la 112.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat o negociere cu bărbatul. Însă, în momentul în care aceștia au observat că bărbatul refuză orice fel de comunicare și nu vrea să deschidă ușa, cu ajutorul unei scări, mascații au pătruns în interiorul apartamentului și l-au imobilizat.

Bărbatul este evaluat psihiatric de către medici

Anchetatorii spun că situația a escaladat după ce bărbatul le-a agresat fizic pe cele două femei. A fost emis și un ordin de protecție pentru cele două femei și bărbatul a fost condus la o unitate medicală de specialitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit primelor informații, se pare că cele două femei au stat sechestrate în apartament aproximativ 24 de ore.

„Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați că un bărbat își tine soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară. La fața locului au fost direcționate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, din Craiova, pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară. Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Femeile au fost salvate iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate”, se arată în comunicatul Poliției, scrie Antena 3.

Bărbatul se află, în acest moment, la Spitalul de Psihiatrie, deși nu a mai avut antecedente, pentru a fi evaluat de către medici.