ELENA UDREA s-a mutat la ROMAN. Vezi cum şi-a mobilat apartamentul ÎNCHIRIAT

ELENA UDREA s-a mutat la ROMAN. Vezi cum şi-a mobilat apartamentul ÎNCHIRIAT

După ce a anunţat că va candida pentru un mandat de deputat în colegiul 4, din Roman, Elena Udrea s-a hotărât să fie mai aproape de cei pe care-i va reprezenta şi s-a mutat într-un apartament închiriat, în acest oraş.

Fostul ministru i-a uimit pe paparazzi când şi-a cumpărat întreg mobilierul din magazinele de cartier din Roman, şi nu din centre comerciale de fiţe. Imediat după ce a aranjat ultimele decoraţiuni de interior, Elena Udrea s-a mutat în noul apartament.  Deputatul PDL şi-a anunţat candidatura, pentru un mandat în Roman, la data de 14 octombrie, chiar în ziua Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

  • Elena Udrea a făcut TOPUL guvernării USL. VEZI ce a şocat-o!

Udrea a mărturisit că, întrucât va petrece mult timp în această localitate, vrea să se simtă ca acasă şi să uite de agitaţia unei zile de lucru. Fostul ministru consideră că, la Roman, "Este o atmosferă în care am crescut, o comunitate strânsă şi este mai aproape spiritul Romanului decât agitaţia Bucureştiului de astăzi. Alegerea a fost categorică să vin la Roman şi să construim pentru romaşcani, să redăm imaginea Romanului de care romaşcanii sunt mândri, să refacem un centru religios, comercial, sportiv, turistic al Moldovei, aşa cum a fost odată", a spus Elena Udrea cu ocazia anunţului candidaturii sale. 

  • Elena Udrea îşi lansează candidatura la Roman

Cei din Roman sunt oameni "care au răbdare să te cunoască şi să te asculte" şi care "nu te judecă după vorbe, ci după fapte". "Îmi este mult mai aproape spiritul Romanului decât agitaţia Bucureştiului de astăzi", a declarat Elena Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News