Elena Ceaușescu, în topul celor mai diabolice femei din istorie. Doar cei mai mari dictatori au fost condamnați pentru așa ceva

Elena Ceaușescu, în topul celor mai diabolice femei din istorie. Doar cei mai mari dictatori au fost condamnați pentru așa ceva

Elena Ceaușescu (1916 - 1989), soţia dictatorului Nicolae Ceaușescu, a fost inclusă în topul celor mai diabolice femei din istorie. Pe 7 ianuarie se împlinesc 107 ani de la nașterea ei. În topul cu cele mai rele femei din lume se mai află Elizabeth Bathory (1560 - 1614), Jiang Qing, soția dictatorlui Mao Tse-tung, terorista Fusako Shigenobu şi multe alte femei care nu fac cinste omenirii.

Elena Ceaușescu a fost un om de știință român autoproclamat, soția liderului comunist al României, Nicolae Ceaușescu. Românii o consideră pe Elena Ceaușescu responsabilă pentru interzicerea avortului, ducând la un potop de bebeluși nedoriți, care au aruncaţi în orfelinate le groazei, aşa cum au fost numite. Tot ea a fost responsabilă și de distrugerea bisericilor și de raționalizarea alimentelor care a avut loc în România în anii ’80.

În cele din urmă, a fost executată pentru crimele sale împotriva umanității

Elena Ceaușescu a reușit să se claseze în topul celor mai diabolice femei din lume, fiind acuzată de genocid. Soția fostului dictator al României a eliminat pilulele contraceptive din sistemul sanitar, ceea ce a dus la o criză de amploare în anii '70-'80. Tot mai mulți copii ajungeau la orfelinate, unde erau crescuți în condiții inumane.

De asemenea, în calitate de președinte al comisiei de sănătate, Elena Ceaușescu a refuzat să recunoască la nivel național cazurile de SIDA, astfel că au apărut din ce în ce mai mulți bolnavi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot despre soţia dictatorului se spune că era pasionată de bijuterii valoroase în timp ce populaţia era înfometată. A primit multe piese în dar datorită vizitelor sale în străinătate. În Filipine a primit un colier de perle extreme de preţios de la Imelda Marcos.

Cumpăra bijuterii românești abia după ce le examina cu atenţie şi apoi se târguia cu reprezentații firmei care veneau la reşedinţa Ceauşescu. Pe lângă bijuterii, E.C. deţinea numeroase blănuri scumpe.

Înainte de a fi executată a strigat: „Să ajungeți în iad”

Elena Ceaușescu a fost executată pentru crime împotriva umanității și a murit strigând: „să ajungeți în iad”.

Printre personalitățile care au fost incluse în acest top se numără și Elizabeth I a Angliei, fosta regină a Angliei și Irlandei. În timpul domniei sale, Biserica Anglicană a devenit cea oficială, astfel că mii de catolici din Anglia și Irlanda au fost uciși.

Pe lângă Elena Ceaușescu, în topul celor mai rele femei din lume se mai numără și Williamina „Minnie” Dean, Karla Homolka, Marybeth Tinning, Rosemary West, Phoolan Devi, Delphine LaLaurie, Jiang Qing, potrivit toppublicenemies.

Elena Ceauşescu (născută Lenuţa Petrescu) avea doar patru clase când a intrat în Partidul Comunist Român, însă acest lucru nu a împiedicat-o să avanseze în cariera sa politică, din contră. Înainte ca Nicolae Ceauşescu să ajungă secretarul general al P.C.R. şi preşedintele României, Lenuţa nu ocupa decât funcţii puţin lipsite de importanţă ca pe parcurs, în 1965,  să devină membră a Consiliului Național al Cercetarii Științifice, iar în 1967 obține titlul științific de „doctor inginer”.