Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Băsescu nu se uită la bani când este vorba de educația copiilor ei. Aproape 10.000 de euro pe an plătește pentru școlile private
Elena Băsescu nu se uită la bani când este vorba de educația copiilor ei. Aproape 10.000 de euro pe an plătește pentru școlile private

Elena Băsescu nu se uită la bani când este vorba de educația copiilor ei. Aproape 10.000 de euro pe an plătește pentru școlile private

Elena Băsescu își dorește tot ce este mai bun pentru copiii ei. Din acest motiv, ea nu ține cont de sume când vine vorba despre educația și confortul lor. Fiica fostului președinte al României își crește singură cei trei copii.

Elena Băsescu nu a avut noroc în dragoste, dar are trei copii minunați. Ea a avut două relații serioase în urma cărora au rezultat doi copii cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian Jr. Din relația cu Cătălin Tomată, politiciana mai are o fetiță, pe Anastasia. Recent, Elena a plecat în vacanță cu cei trei copii. Dacă până acum aceasta alegea destinații exotice, de această dată, Elena Băsescu i-a dus pe cei mici să viziteze Bucovina. Ea a surprins momente de colecție alături de ei.

Mezina lui Traian Băsescu i-a dus pe Sofia, Anastasia și Traian jr. într-un loc de vis din România. În vârstă de 42 de ani, Elena a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Vedeta pare atrasă de locurile turistice din țara noastră, mai ales de zonele în care sunt păstrate tradițiile.

Elena Băsescu pune preț pe educația copiilor ei

Elena s-a despărțit de tații copiilor ei și a preferat să îi crească singură. Potrivit declarației de avere, Elena Băsescu și-a trecut suma de 60.000 de lei care reprezintă pensiile alimentare pentru minori. Cu ajutorul acestor sume, mama poate să susțină educația lor în școli private, deoarece nu ține cont de bani când vine vorba de copiii ei.

Elena Băsescu este o mamă dedicată și a ales cele mai bune unități de învățământ. Astfel, taxa pentru o singură lună este de 785 de euro, iar pe an cursurile ajung la suma de 9.420 de euro. Micuții au parte de două mese și de două gustări. De asemenea, au multe activități extracurriculare și alte beneficii, informează Redactia.ro.

La începutul anului școlar trecut, Elena Băsescu a primit o serie de mesaje de susținere din partea urmăritorilor ei. Ea s-a fotografiat în fața școlii unde învață doi dintre cei trei copii ai săi și a postat fotografia în mediul online. ”Noul an școlar, cu multe reușite și numai note mari!”, ”O mămică împlinită alături de doi copii minunați ! Să aveți un început de școală frumos !”, ”Să fiți sănătoși și să aveți succes la școală frumoșilor! 🌹🥀”, ”O doamnă frumoasă alături de copiii frumoși!!!”.