Evenimentul Zilei > Monden > Elena Băsescu, aşa cum n-aţi mai văzut-o! Imagini în articol
Elena Băsescu, aşa cum n-aţi mai văzut-o! Imagini în articol

Elena Băsescu, aşa cum n-aţi mai văzut-o! Imagini în articol

Elena Băsescu este mamă a trei copii superbi şi, din postările sale pe social media, reiese că-şi petrece mult timp în bucătărie.

Recent, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani), Traian Junior (5 ani) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată.

„Gustul copilăriei mele”, a scris Elena Băsescu pe Facebook împărtăşind imagini superbe cu cei trei copii la bucătărie. Totodată veţi remarca că toţi patru poartă acelaşi model de şorţ.

Elena Băsescu: „Socata – gustul copilăriei mele
Ingrediente: 4l apă plată, 20 inflorescenţe de flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămâi, 500 gr. miere.

Acoperim recipientul şi lăsăm la fermentat 3-4 zile.

Şorţurile nostre asortate fac parte din colecţia Heidi Land by ElenaBasescu&Kids, colecţie de şorţuri pentru bucătărie şi măşti fashion, inspirată de perioada carantinei. O găsiţi online la adresa www.ebakids.ro, a scris Elena Băsescu pe social media. Postarea a primit mii de aprecieri, sute de distribuiri şi comentarii.

Observăm în imagini că Elena Băsescu și copiii ei poartă aceleaşi șorțuri în mărimi diferite,  iar asta pentru că Elena Băsescu  a creat tot felul de colecții noi pentru magazinul ei online de haine.

După ce a lansat șorțurile de bucătărie Heidi, bruneta a pus la punct și colecția de măști de protecție pentru copii. Un șorț pentru mame costă 245 de lei, unul pentru copii, 175 de lei. Prețul măștilor din bumbac pornește de la 32 de lei.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, copil şi mâncare
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos, copil şi interior

Un alt mesaj al Elenei Băsescu a fost cel de ieri:

Hristos s-a Înălțat!
Astăzi, sărbătorim sfânta zi a Înălțării, în care Mântuitorul Iisus Hristos s-a înălțat la cer. Este o sărbătoare a credinței și a speranței, o reamintire a faptului că minunile există printre noi și că binele, chiar și când pare imposibil, învinge.
Să trecem prin ziua de azi cu acest gând bun în minte și în suflet și să-l păstrăm aproape de noi atunci când ne este greu, a scris fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare