Așa cum orice afacerist de succes știe că o ocazie profitabilă nu bate de două ori la ușă și trebuie identificată de prima dată pentru a putea avea de câștigat, Elena Băsescu nu face excepție de la regulă.

Fiica fostului președinte al României a găsit o modalitate inventivă de a profita de pandemia de Coronavirus care a „închis” toată România timp de două luni, lucru ce a generat o situație fără precedent, atât în țară, cât și la nivel global.

De când s-a născut mezina familiei, Elena Băsescu s-a reorientat spre o altă afacere profitabilă, dar care este pe placul ei. Deși orice afacere implică foarte multă muncă, putem spune că bruneta a transformat totul în pură plăcere. Businessul ei se află în strânsă legătură cu copiii săi, pe care îi adoră și îi iubește nespus de mult.

Fiica fostului șef de stat și-a deschis o colecție de haine pentru copii. Ideea a venit de la faptul că mereu încerca să se asorteze cu micuții ei, lucru ce a inspirat-o să ajute și alte mămici să facă același lucru.

De când cu pandemia de Coronavirus, aceasta și-a axat întreaga afacere cu haine pe producția de măști de protecție. Nu sunt niște simple măști, ci bruneta a avut inspirația de a aduce ceva nou, „o pată de culoare”. Pentru măștile de copii aceasta a creat modele speciale de desene.

Elena Băsescu și-a făcut cunoscută noua afacere prin intermediul unei rețele de socializare unde a anunțat totul în detaliu.

„Având în vedere numărul tot mai mare de infectări cu coronavirus raportate, soluţia cea mai simplă de a ne proteja pe noi şi pe cei dragi nouă este purtarea măştii în spaţii închise în conformitate cu recomandările doctorilor şi regulile impuse de autorităţi.

Ştiu că masca nu este întotdeauna comodă, dar, dacă Sofia şi Traian Junior au înţeles şi acceptat că asta este situaţia şi masca este pentru binele lor, sunt convinsă că şi adulţii pot face acest efort. Şi eu îmi doresc foarte mult să trecem peste acest moment şi să scăpăm de restricţii, dar mai important este să facem asta sănătoşi evitând boala.

Eu vă recomand măştile textile în 4 straturi, reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism”, se arată în postarea sa de pe Instagram.