Evenimentul Zilei > Monden > Elena Băsescu, de nerecunoscut! Imaginile cu fiica mai mică a lui Traian Băsescu au surprins pe toată lumea
Elena Băsescu, de nerecunoscut! Imaginile cu fiica mai mică a lui Traian Băsescu au surprins pe toată lumea

Elena Băsescu, de nerecunoscut! Imaginile cu fiica mai mică a lui Traian Băsescu au surprins pe toată lumea

Elena Băsescu are acum vârsta de 42 de ani. Fiica lui Traian Băsescu a apelat la intervenții estetice, fiind și adepta filtrelor și a programelor de editare, motiv pentru aceasta arată diferit, lucru vizibil pe paginile sale de socializare, acolo unde postează diverse fotografii.

În recentele fotografii postate de Elena Băsescu în mediul online, chipul acesteia arată diferit, asta pentru că fiica lui Traian Băsescu a apelat la medicii esteticieni, după cum reiese din imagini.

Elena Băsescu
Sursa: Instagram/ Elena Băsescu

Elena Băsescu, europarlamentar între 2009 și 2014

Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, fost președinte al României, este mamă a trei copii. Elena are doi copii rezultați din căsătoria cu Bogdan Ionescu, cunoscut drept Sida, de care a decis să divorțeze în anul 2016, pe Traian junior și Sofia – Anais, dar și o fetiță, Anastastia, cu Cătălin Tomată.

Elena Băsescu a fost europarlamentar român între 2009 și 2014, fotomodel și economist.

În data de 24 februarie 2008 a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România, fapt care a dus la demisia fizicianului Eugen Stamate din Comisia Prezidențială pentru Educație, în semn de protest.

Fostul soț al Elenei Băsescu are mari probleme cu legea

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan în iunie 2022. Bogdan Ionescu, zis „Sida”, fostul soț a Elenei Băsescu, fost prins în trafic, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, în urma unei razii a polițiștilor din București. El a fost oprit de agenții de la Rutieră în zona Parcului Herăstrău, iar aparatul etilotest a indicat că avea o alcoolemie de 0,49 mg/ litru.

Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe. Înainte, bărbatul le-a cerut ironic polițiștilor să fie însoțiți și de presă la INML: „Să vină și ei (n.a.  ziariștii)! Le place circul!”.

Probleme cu legea pentru Bogdan Ionescu, după ce a fost prins băut la volan

După ce i s-au prelevat probe de sânge, Sida a fost invitat la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru declarații, dar acesta a refuzat, spunând că va reveni pentru a discuta cu oamenii legii când va fi însoțit de un avocat. Conform legislației în vigoare, i-a fost întocmit un dosar penal.

După divorțul de Elena Băsescu, din anul 2016, Bogdan Ionescu și-a găsit liniștea în brațele Sheilei Giafer, cu care s-a căsătorit în 2020. Imediat după nuntă, cei doi au anunțat că vor să-și mărească familia. Peste câteva luni, Sheila aducea pe lume primul ei copil.