Evenimentul Zilei > Monden > El l-a înlocuit pe Jeremy Clarkson la Top Gear. Cei doi au fost buni prieteni
El l-a înlocuit pe Jeremy Clarkson la Top Gear. Cei doi au fost buni prieteni

El l-a înlocuit pe Jeremy Clarkson la Top Gear. Cei doi au fost buni prieteni

Chris Evans, cunoscută vedetă de radio şi televiziune va prezenta emisiunea „Top Gear”, în locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC în luna martie, în urma unei altercaţii fizice cu unul dintre producătorii show-ului TV, au anunțat reprezentanţii BBC.

Chris Evans a semnat un contract pe trei ani şi va începe filmările peste câteva săptămâni. Prieten cu Jeremy Clarkson, Evans a spus că este încântat că a venit la Top Gear, care a fost dintotdeauna emisiunea sa favorită. Evans va prezenta fără Richard Hammond şi James May, care au ales să demisioneze. „Vă promit că voi face tot ce voi putea pentru a respecta lucrurile care au mers bine în trecut şi pentru a duce acest show TV mai departe”, a adăugat Chris Evans, care este un cunoscut pasionat de automobile.


FOTO: Chris Evans este o veche vedetă BBCJeremy Clarkson, James May și Richard Hammond se vor întoarce în studioul BBC pentru a termina munca la o filmare de un episod de 75 de minute din seria trecută a show-ului Top Gear și care care va fi difuzat în săptămânile următoare. BBC a spus că Jeremy Clarkson nu este plătit pentru această muncă, deoarece se realizează în termenii fostului contract, care a expirat la finalul lunii martie.


FOTO: Fosta echipă Top Gear