Evenimentul Zilei > Monden > El e Paul din Galați, bărbatul care ”i-a stricat casa” lui Dragnea. Amantul Irinei e însurat cu o femeie superbă
El e Paul din Galați, bărbatul care ”i-a stricat casa” lui Dragnea. Amantul Irinei e însurat cu o femeie superbă

El e Paul din Galați, bărbatul care ”i-a stricat casa” lui Dragnea. Amantul Irinei e însurat cu o femeie superbă

Paul din Galați, bărbatul cu care Irina Tănase l-a înșelat pe Liviu Dragnea e tânăr, sportiv și are ochii albaștri. Și are și-o nevastă.

Evz e în posesia unor informații de ultimă oră. Deja celebrul Paul, bărbatul din Galați cu care Irina Tănase ar avea o relație, nu e o invenție sau o făcătura, așa cum tânăra (fosta) iubită a lui Liviu Dragna încearcă să inducă prin terți. El există în carne și oase, și în imagini.

Și nu numai că există, arată și bine, e tinerel, sportiv (de altfel face și sport) și are ochii albaștri. Dar Paul P mai are ceva: o nevastă foarte frumoasă, cea a cărei inițială apare dealtfel în convorbirile dintre Paul și Irina Tănase. Așadar, nu numai Irina se ferea de Daddy, ci și amantul ei avea grijă să aranjeze întâlnirile astfel încât să nu-i dea nimic de bănuit soției sale.

 

Irina: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

Paul: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

Irina: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

Amantul: OK.

Paul îi cerea bani Irinei Tănase

Paul P, fiul al unui afacerist cunoscut din Galați și Irina Tănase ar mai fi fost împreună, potrivit Cancan, în urmă cu aproximativ 10 ani. Dar pentru că Paul avea profilul unui aventurier, iar Irina dorea o relație stabilă, totul a rămas la stadiul de aventură, care a continuat peste timp, în ciuda faptului că Paul, între timp, s-a și însurat cu frumoasa sa soție.

Lucrurile au cam luat-o razna în perioada în care Daddy a fost închis, iar Irina suferea de singurătate, iar întîlnirile amanților s-au intensificat. Au continuat însă și după ce Dragnea a ieșit din închisoare. Potrivit conversațiilor dintre cei doi, făcute publice astăzi, în vreme ce Irina se interesa dacă amantului îi plac sânii ei, Paul avea o abordare mai pragmatică și o chestiona….despre bani.

Din stenograme, reiese că Irina îl alimenta cu bani pe Paul, care chiar punea presiune iubita lui Liviu Dragnea. O întreabă dacă a făcut rost de bani, iar tânăra parteneră de viață a politicianului îi spune că mai are de așteptat, pentru că sunt unele probleme. Dar îl asigură că o sumă importantă îi va intra ei în cont.

Paul: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

Irina: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: