EFECTUL NEA?TEPTAT pe care îl are apa de la robinet asupra organismului. Ar putea explica inciden?a mare a unei boli
- Cristina Lica
- 5 decembrie 2012, 00:50
Num?rul tot mai mare al persoanelor care dezvolt? diverse alergii alimentare a fost pus pe seama consumului de ap? tratat? cu clor de la robinet.
Substan?a chimic? este folosit? pentru tratarea apei ?i este prezent? în compozi?ia multor produse de cur??at. Expunerea la clor sl?be?te îns? toleran?a individual? la anumite produse alimentare, relateaz? dailymail.co.uk. Cercet?torii de la American College of Allergy, Asthma and Immunology au descoperit c? persoanele care au în compozi?ia urinei un nivel ridicat de diclorofenol, un derivat al clorului, au o predispozi?ie cu 80% mai mare s? dezvolte alergii alimentare. S-A INVENTAT LEACUL pentru momentele în care nu v? pute?i opri din sughi?at Inciden?a alergiilor a crescut mult în ultimii ani. Se estimeaz? c? unul din patru adul?i se va confrunta cel pu?in o dat?, de-a lungul vie?ii, cu o form? de alergie. Cele mai cunsocute alergii alimentare sunt cele la laptele de vac?, soia, ou?, cereale, c?p?uni ?i alune. Manifest?rile merg de la urticarie pân? la ?oc anafilactic. Cite?te ?i: TOP 3 RECOMAND?RILE EDITORILOR
- EXCLUSIV EVZ. Interviu cu pre?edintele Traian B?sescu. „Nu eu am investit cel mai mult în MRU, ci PDL”
- Ecaterina Andronescu este acuzat? de un al DOILEA PLAGIAT
- Militar român, salvat de la moarte de american