Naţionala României a adunat doar trei puncte din tripla cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, iar şansele tricolorilor de a mai prinde biletele pentru Campionatul Mondial din 2022 au devenit din ce în ce mai mici.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu sare în apărarea tânărului selecţioner Mirel Rădoi şi spune răspicat că acesta trebuie susţinut să-şi continue munca de la prima reprezentativă până la finalul acestei campanii de calificare.

„Rămân susţinător al lui Mirel Rădoi şi al lui Nicolae Dică, care sunt doi antrenori tineri şi cu perspective frumoase. Avem datoria să-i susţinem până la capăt. Atât timp cât echipa naţională se află încă în obiectiv, trebuie să-i susţinem” a explicat antrenorul principal al campioanei en-titre a României, CFR Cluj.

Iordănescu îl sfătuieşte pe Burleanu să nu se grăbească

Chiar dacă Rădoi e criticat din tot mai multe părţi pentru lipsa sa de experienţă la un nivel înalt, tehnicianul în vârstă de 42 de ani crede că Răzvan Burleanu ar comite o eroare dacă se va grăbi să îl destituie pe acesta. Fiul „Generalului” Anghel Iordănescu afirmă că e necesar să se realizeze o analiză doar în momentul în care Stanciu şi compania au ieşit matematic din calculele calificării.

„La sfârşit vom trage linie. Va fi realizată atunci o analiză şi cine trebuie să ia măsuri, cu siguranţă le va lua. Dacă am apelat la ei şi ştiam că nu au o experienţă extraordinară, acum hai să-i lăsăm să muncească. Nu suntem mulţumiţi cu ceea ce am văzut, dar speranţă există în continuare” a mai adăugat Edi Iordănescu.

Fiul „Generalului” nu e sigur de victoria cu Dinamo

Edi Iordănescu e cu gândul îndreptat şi înspre partida cu Dinamo. Deşi „câinii roşii” nu au izbutit să mai obţină nicio victorie în ultimele opt etape din Liga I, antrenorul grupării de la poalele Feleacului îşi avertizează elevii să nu trateze cu superioritate confruntarea de luni.

„Noi nu avem decât varianta victoriei în meciul cu Dinamo Bucureşti. Să nu ne aşteptăm că va veni acest rezultat doar dacă ne prezentăm pe teren. Dacă mă uit şi analizez lotul lui Dinamo, sunt jucători de valoare şi cu calitate” şi-a încheiat discursul tehnicianul de 42 de ani.