Motivul răbufnirii președintelui în exercițiu al Statelor Unite este unul destul de profan: faptul că Melania nu a mai apărut niciodată pe coperta unei reviste glossy în calitate de Primă Doamnă, deși înainte de a ajunge la Casa Albă era un model foarte solicitat.

Un alt motiv care a pus gaz pe foc situației a fost și faptul că Michelle Obama, soția fostului președinte Barack Obama, a apărut de 12 ori pe coperta unor reviste glam în perioada când a fost gazdă la Casa Albă, opt ani cât au însumat cele două mandate ale soțului ei.

Declarația lui Trump de Crăciun: „Melania, the greatest of all time”

Ignorarea Melaniei Trump de către editorii marilor reviste de modă l-a făcut pe Donald Trump să riposteze acesta numind-o de Crăciun ‘the greatest of all time’. De Crăciun, Trump a simțit nevoia să dea o palmă marilor reviste glossy americane pentru că nu i-au oferit soției sale nicio copertă în vremea mandatului său pe cale să se încheie.Replica președintelui a fost și un comentariu pe marginea unor observații ale publicației de dreapta Brietbart, care a invocat „snobismul elitist al presei de modă”. După comentariul său personal, președintele a distribuit pe contul său de Twitter și mesajul celor de la Breibart.

Anterior căsătoriei sale, Melania Trump (50 ani) a apărut pe coperta revistei Vogue în rochia ei de mireasă a casei Christian Dior, pe care a purtat-o apoi la nunta cu viitorul președinte.

Melania Trump, cea mai elegantă Primă Doamnă a Americii

Miecurea trecută, soția președintelui a părăsit Casa Albă pentru a se alătura familiei extinse a lui Donald Trump de Crăciun, la Mar-a-Lago. Potrivit publicației Bleibart, slovena a purtat o ținută exclusivistă compusă din articole ale brandurilor Christian Louboutin și Azzedine Alaïa.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE