Evenimentul Zilei > Monden > Duelul Primelor Doamne: ce l-a înfuriat atât de tare pe Trump? De ce a fost preferată Michelle Obama
Duelul Primelor Doamne: ce l-a înfuriat atât de tare pe Trump? De ce a fost preferată Michelle Obama

Duelul Primelor Doamne: ce l-a înfuriat atât de tare pe Trump? De ce a fost preferată Michelle Obama

Vineri, chiar de Crăciun, viitorul fost președinte american și-a revărsat furia pe Twitter, declarând război dictaturii marilor reviste de modă și făcând aluzii fine la fosta Primă Doamnă Michelle Obama.

Motivul răbufnirii președintelui în exercițiu al Statelor Unite este unul destul de profan: faptul că Melania nu a mai apărut niciodată pe coperta unei reviste glossy în calitate de Primă Doamnă, deși înainte de a ajunge la Casa Albă era un model foarte solicitat.

Un alt motiv care a pus gaz pe foc situației a fost și faptul că Michelle Obama, soția fostului președinte Barack Obama, a apărut de 12 ori pe coperta unor reviste glam în perioada când a fost gazdă la Casa Albă, opt ani cât au însumat cele două mandate ale soțului ei.

Declarația lui Trump de Crăciun: „Melania, the greatest of all time”

Ignorarea Melaniei Trump de către editorii marilor reviste de modă l-a făcut pe Donald Trump să riposteze acesta numind-o de Crăciun ‘the greatest of all time’. De Crăciun, Trump a simțit nevoia să dea o palmă marilor reviste glossy americane pentru că nu i-au oferit soției sale nicio copertă în vremea mandatului său pe cale să se încheie.Replica președintelui a fost și un comentariu pe marginea unor observații ale publicației de dreapta Brietbart, care a invocat „snobismul elitist al presei de modă”. După comentariul său personal, președintele a distribuit pe contul său de Twitter și mesajul celor de la Breibart.

Anterior căsătoriei sale, Melania Trump (50 ani) a apărut pe coperta revistei Vogue în rochia ei de mireasă a casei Christian Dior, pe care a purtat-o apoi la nunta cu viitorul președinte.

Melania Trump, cea mai elegantă Primă Doamnă a Americii

Miecurea trecută, soția președintelui a părăsit Casa Albă pentru a se alătura familiei extinse a lui Donald Trump de Crăciun, la Mar-a-Lago. Potrivit publicației Bleibart, slovena a purtat o ținută exclusivistă compusă din articole ale brandurilor Christian Louboutin și Azzedine Alaïa.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE