Evenimentul Zilei > Monden > Droguri la Clejani! Prima a fost Margherita, dar acum e şi… Prea îi lua apărarea mereu
Droguri la Clejani! Prima a fost Margherita, dar acum e şi… Prea îi lua apărarea mereu

Droguri la Clejani! Prima a fost Margherita, dar acum e şi… Prea îi lua apărarea mereu

Ioniţă şi Viorica de la Clejani trec prin momente grele după ce s-a dovedit că Margherita de la Clejani a consumat mai multe droguri, dar veştile rele nu se opresc doar la fiica lor.

Se pare că în celebra familie de artişti de la Clejani mai există un consumator: fiul lor, Fulgy. Cel puţin asta susţin sursele cancan.ro.

Aflăm astfel că în lumea mondenă a Bucureştiului nu mai era de mult timp chiar un secret că Margherita era consumatoare cu vechime.

Nu mai era un secret nici în ceea ce-l priveşte pe Fulgy, care dădea oricum de bănuit când avea intervenţii publice din care nu se înţelegea nimic.

Cocaină şi ceva mai puternic

Revenind la Margherita de la Clejani, se pare că în dimineaţa producerii accidentului rutier, la 23 mai 2020, ea consumase un cocktail de droguri.

Conform rezultatelor INML, cea care crede că este făcută pentru Hollywood luase, printre altele, cocaină și LSD. În faţa evidenţelor, ea a recunoscut fapta.

Conform presei tabloide, Margherita ar fi dispusă chiar să se interneze la dezintoxicare, pentru a scăpa de închisoare.

Trecutul ei conţine totuşi multe episoade halucinogene. „Potrivit surselor D.A.S. categoria A, Margherita din Clejani făcea un adevărat spectacol la petrecerile și evenimentele la care era prezentă.

Una dintre bunele prietene din anturajul brunetei ne-a oferit declarații exclusive și ne-a povestit, cu lux de amănunte, faptul că Marga apărea deseori drogată la astfel de reuniuni și avea un comportament de-a dreptul halucinant.

Clejanii ştiau că Marga consuma

Mai mult, prietena Margheritei a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că este de părere că părinții săi au știut întotdeauna faptul că Marga se droghează, însă au mușamalizat totul în spațiul public, de teamă să nu le fie  stricată imaginea”, arată cancan.ro

Se pare că Margherita s-ar fi schimbat mult în rău după ce s-a întors din SUA. Conform sursei citate, ea spunea tuturor că nu mai suportă România.

Aerul de peste Ocean sau altceva a fost prea tare pentru fiica artiştilor din Clejani din moment ce era convinsă „că viața ei e acolo și că ea este vedetă de Hollywood”.

„Face lucruri rușinoase, înjură în public, arată m–e, se îmbracă extrem de indecent, parcă nu-i mai pasă de imaginea ei și parcă e o altă persoană atunci când se droghează” a spus prietena din anturajul Margheritei din Clejani.

Copiii Clejanilor, consumatori înrăiţi

Sursa cancan.ro a dezvăluit şi că Margherita din Clejani nu este singura din familie care se droghează:

„Nu este singura din familia ei care se droghează…Oamenii care se uită la televizor cu siguranță l-au văzut de multe ori și pe fratele ei, Fulgy, aberând pe diverse subiecte. Era întrebat una, răspundea alta.”

Acum se explică şi de ce în rarele ocazii în care era suficient de lucid, Fulgy îi lua apărarea Margheritei când aceasta ieşea în evidenţă din cauza obiceiurilor nesănătoase…

Fulgy, Viorica, Margherita şi Ioniţă de la Clejani

Chiar şi în acest context, Viorica din Clejani vorbește despre despre invidia oamenilor, refuzând parcă să accepte problemele mari ale copiilor săi.

Pe Instagram, Viorica din Clejani a postat un mesaj tranșant pentru cei care îi critică fiica:

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro.

Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul.”

Totuşi, Margherita nu pare prea afectată şi se concentrează pe carieră, lansând o melodie despre care speră să o ducă în atenţia presei din SUA, aşa cum a declarat mereu…

sursa: cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.