Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragoș Pătraru, lovit de Covid-19. Ce se întâmplă cu emisiunea „Starea Nației”
Dragoș Pătraru, lovit de Covid-19. Ce se întâmplă cu emisiunea „Starea Nației”

Dragoș Pătraru, lovit de Covid-19. Ce se întâmplă cu emisiunea „Starea Nației”

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune s-a îmbolnăvit de COVID-19, motiv pentru care și-a suspendat activitatea.

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii de pamflet politic Starea Nației, difuzată pe Prima Tv, s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de producătorii emisiunii pe pagina de Facebook oficială a emisiunii realizate de Dragoș Pătraru.

Chiar și așa, emisiunea va continua să se difuzeze pe postul de televiziune pe perioada în care Dragoș Pătraru se va afla sub tratament. În locul cunoscutului realizator, va fi cooptat un alt realizator, Este vorba despre Ştefania Cîrcu, care este deja cunoscută spectatorilor fideli ai emisiunii. Ea este cea care i-a ţinut locul lui Dragoș Pătraru în luna august, când au fost difuzate edițiile de vacanță.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate şi, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Naţiei în această perioadă. De la aceeaşi oră: 22:30”, au anunţat producătorii Starea Naţiei pe contul de Facebook al emisiunii.

În ton cu stilul pamfletar al emisiunii, aceștia au continuat postarea cu un anunț dedicat conspiraționiștilor care nu cred în existența bolii.

„Neoficial: Valul 4 este o conspiraţie a iluminaţilor. În august, ei erau în concediu, aşa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea şi ei la treabă pe Ştefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, se mai arată în anunțul postat pe Facebook.

Dragoș Pătraru, apel la vaccinare

În comentariile la postarea de pe contul de Facebook al emisiunii, Dragoș Pătraru a primit numeroase urări de sănătate din partea celor care îi apreciază emisiunea. El a răspuns, spunând că starea sa de sănătate nu este tocmai bună din cauza COVID, dar că situația ar fi fost mult mai dificilă dacă nu s-ar fi vaccinat.

„Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respiră fără ajutor. Oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parcă era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei Covid, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boală asta fără vaccin. Să vă fie bine!”, a comentat Dragoș Pătraru pe Facebook.

Evoluția pandemiei de coronavirus în România

Duminică, conform statisticilor oficiale, au fost înregistrate un număr de 10.400 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a că 2.818 au fost constatate doar la nivelul municipiului București.

În ultimele 24 de ore, un număr de 211 persoane au decedat. La ATI sunt internaţi 1.603 pacienţi cu COVID-19. 416 copii cu COVID-19 sunt în spital, 31 dintre ei fiind la ATI. Doar două judeţe mai au coeficientul infectărilor sub 3.

„Până astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.356.640 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 3.762 sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.174.783 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 164 sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare”, au anunțat autorităţile.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: