Evenimentul Zilei > International > Dragoş Dolănescu A CÂŞTIGAT un mandat de DEPUTAT în Costa Rica. A debutat cu succes în politică
Dragoş Dolănescu A CÂŞTIGAT un mandat de  DEPUTAT în Costa Rica. A debutat cu succes în politică

Dragoş Dolănescu A CÂŞTIGAT un mandat de DEPUTAT în Costa Rica. A debutat cu succes în politică

Dragoş Dolănescu, în vârstă de 39 de ani, a candidat din partea partidului Republican Social Creștin şi a câştigat un mandat de parlamentar. În mod normal, fratele lui, Ionuţ Dolănescu, ar trebui să fie mândru de reuşita lui Dragoş care a debutat cu dreptul în politică.

Formațiunea politică a lui Dragoş a câștigat două mandate din cele 57 puse la bătaie în alegerile de duminică. Unul a fost în  Alajuela, al lui Dolănescu, iar al doilea în Sal Jose. Întrebat  care a fost secretul său şi ce a promis electoratului, Dragoş a răspuns că din fire este foarte sincer şi niciodată nu ar promite ceva ce nu ar putea realiza aşa cum fac majoritatea.

Dragoș Dolănescu a candidat sub numele de Dragoș Dolănescu Valenciano, adăugând şi numele mamei sale, care este originară din Costa Rica

În campania sa, Dragoş Dolănescu a militat pentru ajutorarea oamenilor săraci, fără promită "marea cu sarea". Dragoş este căsătorit şi are doi copii.