„Deci evaluarea dlui. Toader se face așa cum se face evaluarea fiecărui ministru care ocupă un portofoliu asumat de PSD. Este foarte simplu”, a declarat Dragnea. El a adăugat că în partid nu s-a discutat despre remanierea lui Toader.

 

„Apreciez foarte mult ce a spus dl Tăriceanu (n.r. – despre Tudorel Toader) eu nu am înțeles de ce s-a adus în discuție subiectul. În partid nu s-a vorbit despre schimbarea dlui Toader. Nici eu nu am vorbit cu premierul, nici în partid nu s-a discutat despre asta. Eu nu am discutat cu niciun ministru despre remanieri”, a spus Dragnea.

 

Pe lângă asta, politicianul  a mai declarat că la cea mai recentă discuție pe care a avut-o cu ministrul Justiției nu s-a discutat despre schimbarea acestuia din funcție, ci despre „legea pensiilor, ordonanța privind insolvența, alte legi care urmează să vină în Parlament”.

 

Dragnea a spus că nu a discutat cu Toader nici despre grațiere și amnistie. Liderul PSD a precizat că dacă un ministru ALDE reprezintă o problemă pentru guvernare, atunci premierul va informa conducerea ALDE. „Dacă premierul va constata, în urma evaluării, că un ministru ALDE crează probleme guvernării, sigur că va informa conducerea ALDE despre acest lucru. Nu știu la ora asta să spun”, a mai spus Dragnea.