Evenimentul Zilei > Politica > ADIO, DRAGNEA! Scenariu exploziv: CINE SUNT LUPII CARE VOR HAITA? Detalii explozive de la o „CÂRTIŢĂ” DIN PSD. Avem BREAKING NEWS!
ADIO, DRAGNEA! Scenariu exploziv: CINE SUNT LUPII CARE VOR HAITA? Detalii explozive de la o „CÂRTIŢĂ” DIN PSD. Avem BREAKING NEWS!

ADIO, DRAGNEA! Scenariu exploziv: CINE SUNT LUPII CARE VOR HAITA? Detalii explozive de la o „CÂRTIŢĂ” DIN PSD. Avem BREAKING NEWS!

Ape din ce în ce mai tulburi în politică! Potrivit unor informații, PSD ar pregăti debarcarea premierului Mihai Tudose, prin blocarea Legii Bugetului în Parlament, care l-ar obliga, moral, să-și dea demisia. Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan este cel care a vorbit despre un icenariu care se țese în mijlocul acestor avalanșe din politică și din PSD: ”Eu cred că e un scenariu la care se gândesc cei câțiva care au rămas în jurul lui Liviu Dragnea...”. Reamintim că, în această seară, la sediul central al PSD au fost convocați cei mai importanți lideri din teritoriu ai partidului. Rămâne de văzut ce decizii vor fi luate și care sunt scenariile plauzibile.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a comentat, pentru DCNews: ”Eu cred că e un scenariu la care se gândesc cei câțiva care au rămas în jurul lui Liviu Dragnea: Gabriela Firea, care este ea însăși în campanie electorală să-i ia locul lui Liviu Dragnea, probabil cea pe care Liviu Dragnea se gândește s-o lase moștenitoare la partid, Olguța Vasilescu, încă vreo doi. Probabil mai sunt unii care gândesc lucrurile acestea, dar partidul e mai degrabă lângă Mihai Tudose decât lângă Liviu Dragnea în acest moment.

Ședință FULGER la PSD! Dragnea a chemat cei mai importanți lideri din partid. ALERTĂ!

Realitatea tristă pentru Liviu Dragnea este că nu prea mai sunt oameni în jurul lui, deci orice scenariu și-ar face, singurul care este plauzibil este să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă, să-și rezolve problemele și apoi să revină dacă e cazul, dar eu cred că zilele lui la conducerea PSD-ului sunt numărate oricum”. 

Tudose, puternic în PSD? 

Acesta a adăugat: ”Gândiți-vă cât de greu a trecut moțiunea de demitere a lui Sorin Grindeanu, cu cât efort și cu ce emoții pentru Liviu Dragnea. Mihai Tudose e un lider vechi al PSD, doar din PSD, cu câteva mandate bune în Parlamentul României. Cum ar putea Liviu Dragnea să găsească o majoritate ca să-l demită pe Mihai Tudose? E aproape imposibil, mai ales în contextul în care partidul a înțeles că cei veniți de la PRM, PD sau de pe unde au mai venit au făcut foarte mult rău partidului și trebuie să ne întoarcem la lideri autentici”.

 

De ce ÎNTÂRZIE adoptarea bugetului pe 2018 în Parlament? PLANUL lui Dragnea și Tudose

 

În concluzie, Cătălin Ivan consideră că scenariul debarcării lui Mihai Tudose ”e la fel de plauzibil precum cel cu un milion de PSD-iști în stradă la București, cam aceleași șanse de reușită ar avea”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: