Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, declarase anterior, că, duminică, în ședința CEX va fi luată decizia în privința amnistiei și grațierii.

Codrin Ștefănescu a explicat, că, amnistia și grațierea, rămân o problemă deschisă, dar a ținut să precizeze că, mâine, Liviu Dragnea va avea un discurs în care va rosti un mesaj important pentru toți românii.

„Nu va fi Comitet Executiv, mâine. Mâine, cel mai important este Consiliul Național.

Poziția lui Dan Tudorache, de la Sectorul 1, coincide cu poziția liderilor din teritoriu, cu poziția sindicatelor, cu poziția oamenilor care ne cer să tranșăm această problemă. Problema rămâne una deschisă.

Dacă într-o ședință a Comitetului Executiv mai mulți lideri județeni, care vin cu mandat din partea organizațiilor, vor cere impunerea acestui punct pe ordinea de zi, eu am obligația ca secretar general să respect ceea ce solicită președinții de organizații. Dacă mai mulți lideri solicită o astfel de discuție, ea va fi pe ordinea de zi a CEX-ului.

Acest punct rămâne o problemă deschisă, dar mâine cel mai important va Consiliul Național, constituirea departamentelor, schimbarea statutului și, vă spun să urmăriți cu mare atenție discursul domnului președinte Liviu Dragnea. Va fi un mesaj pentru români, un mesaj important.”, a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit rtnews.ro.

 

Te-ar putea interesa și: