Valentin Dragnea, bun prieten cu Mirel Rădoi, i-a propus selecționerului României U-21 să investească la Turris. Antrenorul, care are o avere considerabilă, a certu răgaz să dea un răspuns definitiv.

Lucrurile nu sunt roz la Turris, anunță Fanatik.ro. După căderea Guvernului condus de liderul PSD, Viorica Dăncilă, există o îngrijorare destul de mare că echipa nu va mai putea fi susținută la același nivel.

Valentin Dragnea este bun prieten cu Mirel Rădoi, iar cu această ocazie finanțatorul lui Turris a încercat să îl convingă pe selecționerul naționalei de tineret U-21 să investească la clubul din Teleorman.

Primele nefocieri au avut loc la începutul campionatului, când fiul lui Liviu Dragnea i-a propus lui Mirel Rădoi să preia 50% din acțiunile clubului. Însă, deocamdată selecționerul naționalei U-21 nu a dat curs acestor propuneri, fiind nehotărât.

De altfel, Valentin Dragnea și soția acestuia, Gina Alexandra, l-au susținut din tribune pe prietenul Mirel Rădoi la meciul dintre România U-21 și Ucraina U-21, câștigat de “tricolori” cu 3-0 în luna octombrie.