Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea POATE FI NIMICIT în orice moment. BOMBĂ CU CEAS în Justiţie. Liberalii CHIAR ATACĂ DECISIV acum. Breaking news politic
Dragnea POATE FI NIMICIT în orice moment. BOMBĂ CU CEAS în Justiţie. Liberalii CHIAR ATACĂ DECISIV acum. Breaking news politic

Dragnea POATE FI NIMICIT în orice moment. BOMBĂ CU CEAS în Justiţie. Liberalii CHIAR ATACĂ DECISIV acum. Breaking news politic

Liberalul Florin Cîțu a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea, dar și a altor membri PSD. Acesta a „plantat o bombă cu ceas” în lumea politică din România.

Liberalul Florin Cîțu scoate la lumină adevărul despre legea pensiilor. Acesta vorbește despre planul „secret” al celort din PSD și ce urmăresc aceștia prin naționalizarea Pilonului II.

„Dragnea, Valcov, Teodorovici si Tariceanu CONFIRMA- legea pensiilor are nevoie de NATIONALIZAREA pilonului II !

NATIONALIZEAZA pilonul II sa plateasca pensii speciale! Tupeu de borfas.

Acesti ipocriti, cu averi la vedere mult mai mari decat ale oricarui CEO de companie privata, zic ca ei tin partea oamenilor saraci. Chiar mai crede cineva acest lucru? Este cineva atat de credul? Daca mai este, atunci ….

Acesti ipocriti sunt si mincinosi notorii. De cate ori au zis in ultimii doi ani ca nu introduc taxe noi? Mint cum respira.

Dar acum trec la cel mai grav lucru in ultimii 29 de ani. Reinstaurarea national-socialismlui in Romania.

Lasati la o parte toate cifrele din ordonanta despre pilonul II.

Asta este tot ce conteaza: Romanii isi pot transfera banii de la pilonul II la pilonul I din septembrie 2019. Tot de la 1 septembrie creste si punctul de pensii si legea pensiilor are cel mai mare impact.

Nu este nicio coincidenta. Legea pensiilor nu se poate aplica fara taxele introduse in economie si mai ales fara desfiintarea pilonului II !!

Exista vreun cetatean roman care vrea sa-si scoata banii din contul de economii de la pilonul II si sa:

– sa plateasca pensiile pentru zecile de mii de angajati la stat pentru care statul nu a platit contributii? – doar in 2017 statul NU A PLATIT 3.5 miliarde lei la fondul de pensii si NU A PLATIT 7 miliarde lei la bugetul general consolidat.

– sa plateasca pensiile speciale ale celor care au iesit la pensie in aceasta perioda. Chiar credeti ca vrea cineava sa-si scoata banii din economii si sa plateasca pensia lui Vacaroiu?

Deja platim prin contributiile noastre din venitul lunar pensiile acestora. Nu este nevoie sa platim si cu economiile noastre”, a scris liberalul pe Facebook.