Evenimentul Zilei > Politica > Marele ipocrit Dragnea. Secretul suprem din trecutul său a fost devoalat. Cazul Alexandria-Nostradamus. L-au turnat chiar ai lui
Marele ipocrit Dragnea. Secretul suprem din trecutul său a fost devoalat. Cazul Alexandria-Nostradamus. L-au turnat chiar ai lui

Marele ipocrit Dragnea. Secretul suprem din trecutul său a fost devoalat. Cazul Alexandria-Nostradamus. L-au turnat chiar ai lui

Liviu Dragnea ascunde un secret foarte mare. Surse din interiorul partidului au dezvăluit că șeful PSD face parte dintr-o puternică lojă masonică din Alexandria, denumită „Nostradamus”.

Surse din interiorul PSD au declarat pentru G4media Liviu Dragnea, președintele partiului, s-ar fi înscris în anul 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, denumită „Nostradamus”. Datorită influenței pe care o avea încă de pe atunci, acesta ar fi avansat foarte repede de la inițiat la rangul de maestru, asta întâmplându-se în anul 2004.

Deși ar face parte din această lojă masonică, liderul PSD a lansat mai multe atacuri dure la adresa masonilor din România, pe care i-a acuzat că alături de „securiști” ar fi creat partidul Pro România.

Aceleași surse anonime au mai declarat că Liviu Dragnea și-ar fi plătit cotizația către lojă inclusiv în anii 2016 și 2017.

Liviu Dragnea a criticat pentru prima oară masonii într-un discurs ținut pe 2 martie la Caraș Severin, când a spus despre partidul Pro România, înființat de Victor Ponta, că „noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm și de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru. Vor adevărul? O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toți, despre vedetele care se urcă pe niște liste, despre foști prim-miniștri care sunt cu plus și cu minus. Românii vor să știe adevărul”.

La scurt timp, pe data de 10 martie, la Călărași, acesta a reluat atacul asupra masonilor.

„Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”, a spus Dragnea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: